tiistai 5. maaliskuuta 2013

tsippadaa

 Tänään ööö... sanotaanko näin, että mun oma kipinäni ei syttynyt. Olin hirmu väsynyt koulusta tultua ja mulla oli kylmä, koska kenkäni olivat olleet kolmannesta tunnista eteenpäin koulusta, koska meillä oli liikunnassa hankifutista ja ihanaista lumipainia... :D Tosiaan oli teoriakin vielä.
 Söin jonka jälkeen siivoilin tallit. Kun lähdin hakemaan hevosia alkoi jo hämärtämään.. :( Harjailin Aapelin ja heitin koulusatulan selkään ja suitset päähän. Oma varustus taaaas kuntoon ja menoksi. Veliseni auttoi vyön kiristämisessä ja pidennettiin jalkkaritkin.
 Menin pellolle ja huomasin, että Aape oli aika virtaisan oloinen. Ekan voltin perään se säntäsi laukkaan. Himmasin ja jatkettiin volteilla. Herra ei olisi millään jaksanut keskittyä ja otti toisenkin spurtin hetken päästä, mutta kyllä lopetti sen sitten siihen.
 Kun lähdettiin ravaileen (harjoitusravissa) Aape oli aluksi aika ravuritikitys vaihde päällä, kun piti mennä vaan niin kamalan lujaa. Meni monta kierrosta ennen kuin Aape rentoutui ja alkoi kulkea kivasti. Voltteja ravissa ja toiseen suuntaan sama.
 Otettiin ihan vaan pari laukannostoa. Eipä mitään ihmeellistä. Tänään laukka ei todellakaan ollut mitään hyvän laatuista vaan pääpitkällä eteen päin menoa, mutta tänään tälläinen kerta, kumpikaan ei oikein jaksanut keskittyä... :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti