keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Todellinen 13. päivä..

 Juuhuu. En oo nyt kerinnyt kirjotteleen pariin päivään ja eipä ole ollut sinänsä mitään mielenkiintoista kirjoteltavakaan, jos nyt yleensäkkään on.. :D
 Maanantaina mentiin ympäriinsä ilman satulaa kaikissa askellajeissa ja sitten eilen oli vapaapäivä, koska olin kerta kaikkiaan niiin poikki..
 Voi voi.. Tänään oli soittotunti... En tiedä, miksi vaivuin taas siellä niin syvään kettuunnukseen, kun ei kerran sinänsä varsinaisia huutoja tai valituksia tullut, muttei siellä kyllä yleensä mitään hyvääkään ole..
 Kun pääsin vihdoin kotiin kysyin siivoisiko joku tallin, jotta kerkeäisin ratsastamaan. Sain puoli tuntia tentata, jotta sain edes yhden pienen epäselvän vastauksen.. Ja tuossa ajassa olisin siivonnut ihan itse jälleen karsinan..
 Ponit sisälle ja Aapelle suitset. Meidän piti mennä maastoilemaan ja päästiin tielle. Käppäiltiin ja ravailtiin. Oltiin ottamassa laukannosto, mutta mitä tekikään Aape? Kiitoravia, teen puolipidätteen, laukkaa ja 90 asteen kulman käännös läheisestä tiehaarasta. Jotenkin onnistuin saamaan Aapen takaisin oikealle tielle.
 Uusi laukannosto ja Aape sinkoaa vasenta laitaa kohden. Kiitoravia pää pystyssä kuolainta vastustellen ja sitten tämä lähti laukkaamaan. Kun pidätän niin Aape vain riuhtoo tiellä, kunnes mätkähdin jäiselle tielle.
 Jeejee! Huoh.. Olin jo muutenkin pahalla päällä. Lonkka oli aluksi hiukan hellänä ja jäykkänä, mutta kyllä se siinä jo vetristyi kun käveltiin puolitoista kilometriä kotiin.
 Jouduttiin kävelemään kotiin saakka, kun en penkalta kyytiin päässyt, kun Aape riuhtoi ja peruutti, kun sain penkan vierelle ja itse pääsin penkalle.
 Tallin edustalla jakkaralta selkään ja mentiin vielä pari sataa metriä pois kotoa päin laukalla ja sitten käytiin vähän umpihangessa kävelemässä. Oli aivan kamalaa! Muttamutta, näitäkin päiviä pitää olla, ja Aape ja Leo eivät todellakaan olleet tämän päivän suurimmat ongelmat... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti