torstai 7. maaliskuuta 2013

Ratsastustunti vol. 6

 Tänään siis Jenni tuli taas pitään tuntia! Jee! Siivoilin karsinat (khekhekhe) ennen, kun kävin nappaamassa Aapen. Kun pääsin portille, Jenni tulikin jo. Aluksi Aape ei antanut kiinni. Kaksi kertaa lähti karkuun, mutta aina kun lähenin porttia Leo perässä tuli luokse, ja lopulta antoikin kiinni.
 Poni jäi yllättävän kiltisti tarhaan. Kun pääsin pihaan, katsahdin taakse ja eikö se pikku piru jo yrittänyt puskea aidasta läpi. Karjaisu ja ilmeisesti sai tälliäkin samaan aikaan ja pieni kierros pukkien ja päänviskomisen kera ja uusiksi aidan kimppuun. Taas pienten tällien jälkeen sama show.
 Ajattelin, että kyllä se nyt jo luovutti ja kun käännyin niin kirjava pallo viuhahtaa ohi. Ovi auki, Aape karsinaan ja Leolle ovi auki, niin tämä tepastelee karsinaan.
 Aape kuntoon ja sitten itseni myös. Jätin turvaliivin pois, kun siitä viimeksi oli Jennin kanssa puhetta, että jos koulua väännetään, niin sitten sitä jätetään ainakin joskus pois.
 Tepasteltiin pellolle ja katsahdin aitaa.. Poni oli repinyt portin säpäleiksi ja eristäjät oli lentänyt.. Ihanaa! No joka tapauksessa, käveltiin koko kierrosta ja sitten siirryttiin kevyeeseen raviin.
 Ravilla mentiin ja sitten tehtiin pääty-ympyröitä. Aape oli aika laiska, mutta kuitenkin sinänsä ihan kiva ratsastaa. Jäätiin pääty-ympyrälle ja harjoitusraviin. Etsittiin harjoitusravissa ryhtiä ja täytyy itsekkin sanoa, että tuntui välillä aikas hyvältä!
 Laukka ja eipä siinäkään mitään kerrottavaa ongelmaa, mitä välillä jotain pientä omaakin mokaa, etten kääntänyt tarpeeksi aikaisin, mutta ei oikeasti sitten muuta.
 Harjoitusravia toiseen suuntaan siinä pääty-ympyrällä ja laukkaa samoin.
 Kevyttä ravia koko kierroksella ja loppukäynnit. Oli aivan ihana päivä ja oli todella, todella kivaa, ja Aape meni hienosti!
 Harjasin vielä ponin illemmalla ja siitä lähtee edelleen tolkuttomasti karvaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti