lauantai 30. maaliskuuta 2013

aamuötökät vauhdissa

 Hmmmmm... :3 Nyt voin todeta, että olen aamupäivä ihminen. En myönnä olevani aamuihminen, mutta aamupäivä käy minulle hyvin.. Tai no minulle se 9-10 on aamupäivää.. :D Mutta joka tapauksessa.
 Tänään aamusta menin tallille ja harjasin molemmat ponit. Sitten päästin Leon jo pihalle vapaana ja Aapehan meni aivan paniikkiin. Odotan tässäkin melessä kevättä, jotta saan kunnon aidat, jotta voin ruveta siedättämään poneja vähän olemaan erossakin toisistaan. Eipä tuossa aidassa pahemmin sähköt kulje, kun langat ovat lumen peitossa.
 Ja niin eksyin taas asiasta. Kun sain Aapen rauhoittumaan pystyimme taas jatkamaan varustusta. Kun olimme valmiita ei muuta kun selkään.
 Tänään oli suoraan sanoen hauskaa. Menin koko auratun mitan verran pellolla. Yksikolmasosa on ollut käyttämättömänä, kun sielä oli jossain vaiheessa epätasaisuutta, mutta nyt uskaltauduimme Aapen kanssa sinne, ja oli han hyvä pohja.
 Aape oli vaan niin hauska, kun se aina yritti kääntyä pienelle eikä osannut päättää, että kummassa olisi mukavampi mennä.
 Tehtiin silloin tällöin voltteja, ravi oli aluksi aika tikitystä, mutta rentoutui loppua kohden. Yllätyin ihan Aapen laukasta. Se oli tänään oikein pyörivää ja heittikin vain pari kertaa nelitahti räpellykseksi, minun mokan takia, kun pönötin etukenossa.
 Lopuksi vein Aapen suoraan pihalle, kun Aape ei nyt kovin märkä ollut ja oli lämmin, aurinko paistoi tms. Leo juoksi aitaan kun vislasin sitä ja avasin portin. Ajattelin, että kyllä se Aape sen verran odottaa, kun laitan portin kiinni, mutta eikö tuo lähtenyt karkuun.
 Juoksin aidassa sitten Aapen perässä, jotta saan siltä varusteet. Sainkin herrasen lopulta kiinni ja sitten Aape oli vapaa.
 Hain heiniä herrasväelle ja heitin Aapelle riimun päähän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti