maanantai 20. tammikuuta 2014

puolipidätteiden ihmeellinen maailma

 Tänään lähdin koittamaan onneani ilman satulaa. Mentiin pellolle ja käveltiin ensin muutama kierros voltin kera.
 Ravissa Aape oli aluksi todella mukava ja tasainen. Välillä oli jotain pikku oikkuja, mutta meni kyllä pääsääntöisesti tosi kivasti!
 Kun vaihdettiin vasempaan kierrokseen, Aape oli aluksi ravissakin aika mielenkiintoinen. Muutaman kierroksen jälkeen, se siitä tasoittui ja meni nätisti. Herra taipui tänään molempiin suuntiin hienosti! Muutenkin Aape oli ihan super, kun itse pysyi hereillä ja virkkuna ja muisti tehdä aina silloin tällöin ja joissain tietyissä kohtia puolipidätteitä, jotka Aape otti tänään ihan hyvin vastaan.
 Päästiin laukkailemaan. Otettiin ensimmäisenä vasen kierros. Nostot olivat hyviä ja meidän lukuisista nostoista vain yksi oli väärä. Aape oikkuili aluksi aika pitkään. Toisen pitkän sivun vajaassa puoli välissä se ampaisi aivan täyteen vauhtiin ja sähelsi jotain, pompotteli paikallaan ja vaikka mitä muuta. Oikeastaan en tiedä, mitä se teki, mutta välillä se meni todella lujaa, ja välillä se ei liikkunut mihinkään... Sitten toinen tämän päivän juttu oli toisen pitkän sivun alussa täydestä laukasta pysähtyminen, joku ihme loikka ja sitten jäätiin joko siihen liikkumaan, tai ampaistiin johonkin toiseen suuntaan.
 Oolrait, monta kierrosta saatiin temuta, ennen kuin alettiin pääsemään yhtenäistä kierrosta, ilman pysähdyksiä. Aape teki myös jonkun ihme loikan, jollaista en ole eläessäni kokenut! Se oli ihan sairasta! En tiedä mitä tai miten se sen teki, mutta lensin varmaan oikeasti vähintää puoli metriä Aapen selän rajasta. Hahah.
 No lopulta päästiin laukkaamaan ihan hyvin ja saatiin tehtyä toiseen päähän pääty-ympyrätkin, ja vielä onnistuneesti.
 Oikeaan kierrokseen ei sitten ollutkaan mitään ongelmaa, kun vaan silloin tällöin muisti pidättää! Laatukin on oikeasti ollut nyt varsin hyvää.
 Loppuravit ja sitten käveltiin taas reippahat loppukäynnit. Tänään oli kyllä omasta mielestäni varsin onnistunut ja kiva kerta, vaikka usko meinasi vähän noissa laukkakenkuissa aluksi loppuakin. Ja tänään taas tuo yhtä mahtava, ihana ja upea tähtitaivas valaisi ratsastustamme! :)

 photo 006_zps067fd34d.jpg
lällänlällänlieeru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti