maanantai 13. tammikuuta 2014

No nyt se talvi tuli!

 Nyt voidaan taas odottaa kesää, kun pakkasta on kaksikymmentä astetta. Ei vaan, on ihanaa, kun vihdoin on lunta maassa ja on paljon valoisampaa. Lisäksi ei tarvi kestää sitä kamalaa liejua ja kuraa!
 Kouluviikko alkoi todella mukavasti! Kolme tuntia luokassa, jossa oli huikeat 6 astetta lämmintä, kun pösilö opettajamme oli unohtanut ikkunan auki meidän luokkaamme. Oltiin aivan syväjäässä, koska takkeja ei saatu hakea kahdelle tunneista, kun ihana opettajamme sanoi, että ilmastoinnit eivät toimi, jos tulee liikaa hiilidioksidia luokkiin. Mistä voi päätellä, että ollaan Ikaalisissa?
 Noh nyt heppahommeleihin. Tosiaan kotiin päästyäni, istuin jalat uunin kyljessä yli puoli tuntia. Lähdin tallille oikein eskimokerrospukeisena ja silti tuntui, että paleltaa. En halunnut laittaa satulaa, koska kylmää hohkaavat jalustimet.. Ja ei, en ole vielä tähänkään päivään mennessä saanut hankittua muovijalkkareita.
 Menin sitten ilman satulaa (taas vaihteeksi... :D). Mentiin kentällä ja Aape oli aluksi oikein mukava. Se taipui ihan mukavasti. Tehtiin volttia toisen pitkän sivun keskelle. Aape oli todella keskittynyt, kunnes vaihdettiin ravissa suuntaa. Aape oli silti ihan ok ja pikku hiljaa herra alkoi keskittyä taas ihan hyvin.
 Otettiin laukkaakin. Aluksi se oli ihan kamalaa nelitahtista räpellystä. Kesti tosi kauan, että sain rytmistä kiinni, mutta sitten kun pääsi mukaan, päästiin koko kierrostakin ihan hyvin.
 Laukat toiseen suuntaan ja sitten loppu ravit, joissa Aape oli tosi kiva, kun rauhoittui. Se venyttikin itseään tosi kivasti. Sitten käveltiin ja talliin.
 Kauhee pikapostaus, mutta nyt saksanläksyjen kimppuun...

 photo 022_zps17713040.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti