keskiviikko 1. toukokuuta 2013

104# Hauskat Vaput!

 Juups... Nyt ei ole kiinnostanut postailla, kun tää bloggeri kenkkuilee niiiin niiin paljon.. :( Eniten ärsyttää nyt ne kuvat! Nyt on tullut kevät, on hieno sää, oon joka ikinen päivä kuvannut ja argh. No sitten postaillaan ilman kuvia... jatkossakin. Täytyy nyt katsoa, jos osaisin luoda ja käyttää photobuckettia.
 Joka tapauksessa, maanantaina käväisin kaupoilla! Ja ihan heppa(varuste)kaupoilla. Tuohon Ylöjärvelle avattiin viikko sitten maanantaina Horze ja aika lailla vieressä on Hööks ollut jo pidemmän aikaa. Horzelta tuli ostettua kauan himoittu punainen harjalaatikko, joka maksoi nyt 20 € ja normaalisti olisi ollut 30€. Horzelta mukaan lähti myös "perinteisellä" turparemmillä varustetut suitset sydänotsapannan kera.
 Hööksiltä ostin ihanaakin ihanamman punaisen satulahuovan (tarjoustarjoustarjous! ;)), heppa nameja (tarjous!) ja Leolle varsariimun.
 Eilen minulle tuli kaveri vappua viettämään, koska äitillä ja isällä oli juhlat ja velikin lähti johonkin "pippaloihin". Alina on ennen vähän ehkä jopa pelännyt hevosia ja illasta ei uskaltanut tulla edes aidan sisäpuolelle. Sieläkin oli hieman jännittävää.
 Siivosin karsinaa ja sanoin, että saa antaa namia niille, jotta sitten eivät roiku minun kanssa sielä seassa. No Alinahan ihastui varsin paljon Aapeen siinä mielessä, kuinka niin iso eläin otti niin nätisti kädestä namia. Eikö tämä uskaltautunut aitaan ja rupesi harjailemaan poneja.
 Illasta rupesi jo puhumaan, että saattaisi huomenna uskaltautua selkään, koska Aape oli tehnyt vaikutuksen! Olin ihan yllättynyt, koska en ikinä olisi uskonut saavani Alinaa hevosen selkään.
 Tänään sitten käytiin moneen otteeseen katsomassa heppoja ja Alina uskalsi pienen empimisen jälkeen selkään. Ei ollut kauaa, mutta ylitti itsensä ja kuitenkin meni. Aape toimi oikein mallikkaasti.
 Illemmalla käväsin sitten vielä Aapen kanssa maastossa ja ei ollut mitään ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti