torstai 23. toukokuuta 2013

poneilupäivä

 Eilen juoksuttelin ihan vaan Aapen. Herra oli toooosi laiska ja tahmea, mutta tulipahan liikutettua.
 Tänään kun pääsin kotiin alkoi taas satamaan. Olin jo kuitenkin sen verran kettuuntunut, että kun sain tallihommat tehtyä, lähdin sadetta uhmaten hakemaan heppoja sillä mielellä, että lähden maastoileen Aapen kanssa kunnolla.
 Eikö tuo päättänyt lähteä karkuun, vaikka namia oli tarjolla. En jaksanut sitten jäädä enempää ootteleen ja otin vain ponin. Aape olisi sitten tietysti tullut, mutta en aio ruveta taas siihen, että joudun aina menemään jonkin matkaa kotiin päin ponin kanssa ja sitten palata hakemaan Aapen.
 Harjasin kerrankin ponin kunnolla, putsailin kaviot ja löin suitset päähän, jotka saapui reilun parin viikon odottelun jälkeen nyt tiistaina.
 Tiistaina ja eilen otti huomattavasti nätimmin kuolaimet ja tänään oli vähän duunia. Kun sain ponin kuolainten jyystämisestä huolimatta kaikki remmit kiinni lähdin vähän käppäilemään sen kanssa. Juostiin ympäri pihaa ja käveltiin.
 Saa nyt nähdä kehkeytyykö tuosta herrasta koskaan mitään ja kannattaako edes kärryjä ja valjaita sille ostaa. Ken tietää.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti