lauantai 4. toukokuuta 2013

kaviot kesäkuosiin!

 Elikkästä aamu alkoi vähän harmaana ja sateisen oloisena. Ensimmäisenä tyrkkäsin hevoset pihalle ja siivosin tallin. Heittelin Aapen karsinasta purut reunoille, jos alkaisi sataan ja pitäisi kengittää sisällä.
 Kuitenkin sade pysyi poissa. Kengittäjä tuli ja Aapessa nyt ei ollut ongelmia. Se vaan nuokkui ja nautti. Ponin kanssa olikin vähän enemmän touhua. Mokomakin pikku rääpäle. :D Jouduttiin laittamaan se seinää vasten, koska se riuhtoi jalkaa pois ja sitten pyörähti alta pois.
 Joka tapauksessa, nyt on  heppasten kaviot kunnossa, ja Aapellakin vihdoin ne kauan odotetut kesäpopot jalassa!
 (vasta) Tänään tilasin Leon suitset, kuolaimet, jne. netistä ja nyt niitä ootellaan. Imuroittin reilun tunnin ja tein jopa ruokaa!
 Hoidin navetta hommat illalla ja sitten lähdin ratsastamaan. Meidän piti vain käväistä möksällä katsomassa jään tilannetta, mutta kun Aapella tuntui olevan menohaluja pyyhällettiin vähän matkaa ohi mökkitiehaaran ja sitten käännyttiin takaisin päin. Vihdoin jäät ovat kaikki sulaneet! Uimaan! ;)
 Noh sitten jatkettiin sellaista hoitamatonta "niittyä" pitkin kurkkimaan yhtä hylättyä "maatilaa". Se on niin niin mahtava paikka. Jos olisin aikuinen ja minulla olisi vakiutuinen työpaikka + sellanen puoli miljoonaa ylimääräistä rahaa ostaisin sen paikan ja korjauttaisin. On sääli nähdä, miten niin mahtava paikka suoraan sanoen lahoaa pystyyn. Ja kaikki on kuin sielä asuttaisiin. Ikkunoissa on ikkuna koristeita, kaikki huonekalut on paikoillaan, tiskit pöydillä jne.. Ja ei sielä ei ole tapahtunut mitään dramaattista. Pariskunta erosi ja mies kiusallaan otti talon.
 Jatkettiin matkaa hetken haikailun perään ja lähdettiin kotiin. Nyt katselen mm lätkää ihan pissit housussa ! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti