keskiviikko 8. toukokuuta 2013

maastojen tutkiskelua

 Kesä tuli ainakin väliaikaisesti! :p Nooniin. Eilen en kerinnyt blogiin kirjottelemaan.
 Kävin tutkimassa tosiaan uutta maastoa. Mentiin sitä pikku lenksua, mutta jatkettiin toiseen suuntaan. Ennen kuin päästiin metsä tielle meni kyllä varsin kivasti. Aape on nyt jo niin tottunut, että mennään mökille niin meinasi jo automaattisesti sinne mennä.
 Tosiaan jatkettiin toiseen suuntaan ja se oli kyllä ihan hieno reitti! Aluksi oli vähän loivempaa mäkeä, joka jyrkkeni alas päin ja oli mutkia. Sielä oli kaikkia hienoja puroja ja ah! Se oli vaan niin hieno reitti!
 Käveltiin rauhassa ja kuunneltiin ja katseltiin rauhassa maisemia. Matkan varrella oli aika kamala oja. Hrrr. Oikeen pyörteitä oli, mutta tie oli kyllä siitä kohtaa varsin leveä ja todella hyvässä kunnossa.
 Jatkettiin ja sitten tuli pellon reunustassa menevää tietä. Yhden mutkan takaa tuli todella tutun näköinen paikka. Jatkettiin. Loppujen lopuksi tuli pienempi metsätie, jonne en viitsinyt lähteä, kun en aivan varma ollut missä päin olin.
 Käännyttiin takaisin ja mentiin. Käppäiltiin suurimmaksi osaksi. Vähän ravattiin sillä tutulla tiellä, mutta rupesi olemaan vähän isompaa vaihdetta silmässä. Ravattiin se tie vielä ja sitten jatkettiin loppumatka kävellen.
 Tänään Tanja ratsasti Aapen ja oli kuulemma mennyt ihan hyvin. He olivat jatkaneet samaa tietä suoraan. Täytyy minunkin ennättää sinne tutkimaan, kun tulee taas kaunis keli! Huomiseksi on luvattu valitettavasti sadetta, kun kerrankin olisi vapaapäivä. Mutta kai me keritään ja eihän sitä tiedä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti