maanantai 6. toukokuuta 2013

maastokierros!

 Tänään kävästiin kärryttelemässä Aapen kanssa, jotta Tanja näki aluksi edes pari maastoa. Kävästiin ihan ekana kääntöympyrälenkki ja meni kyllä ihan hyvin. Se lenkki ei ole routinut oikeastaan yhtään! Nyt on sitten paikka, missä voi vähän kuitenkin varauksella mennä päästelemään! Sielä mentiin ja höpöteltiin.
 Mennä jolkoteltiin ja otettiin vähän laukkaa ja kun Tanja pääsi ohjaksiin, sai herra vähän tehdäkkin jotain. Minulle yleensä riittää, että Aape vähän hölköttelee ja sitten laukkaa kun haluan vauhtia. Tanja laittoi ravista vähän työläämpää ja kyllähän se sitten alkoi sujuakkin pikku hiljaa, ilman, että heti tuli laukkaa.
 Tultiin pois päin ja ravattiin tiehaaran ohi. Vähän yritti Aape punkea, ja oltiin jo lähes päästy ohi, kerkesin sanomaan "noniin, ihan hyvinhän se meni!" Tanja vähän hölläsi ja Aape lähti reippaasti sivulle kotiin päin. Ei siinä Tanja hallitti nopeasti herran.
 Jatkettiin sitten ja mentiin tuo pikkuisempi lenkki. Ihan hyvin meni ja sekään ei ole enää niin routinut! Kerran oli aika iso kuoppa, ei kuitenkaan mikään pohjaton, mikä tuotti aika ison pompun meille, mutta ei Aapea haitannut.
 Otettiin pitemmän sorttiset loppukäynnit. Leon kanssa ei tänään tehty mitään, koska nyt kattelen jääkiekkoa! Pääosin kuitenkin siis tämä päivä meni varsin mallikkaasti ja Aapekin sai kunnon lenkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti