maanantai 20. toukokuuta 2013

polskutteleen

 Tänään lähettiin Aapen kans vaan ihan käppäilemään. Mentiin rantaan ja samalla tuli käytettyä ratsastushyödyksi, kun minun piti mennä hakemaan yksi kirjekuori.
 Aape käveli tosi rauhallisesti ja rennosti. Yksi auto tuli, mutta toimi kyllä taas oikein mallikkaasti. Aluksi tuli lujaa, mutta heti meidät nähtyä hidasti ihan minimaaliseen vauhtiin.
 Kävästiin Aapen kanssa järvessä ja seistä tönötettiin syvemmällä kuin koskaan ennen. Aapesta oli todella todella todella kivaa repiä kaislat juurinen ja sitten viskoa niitä niin, että sen oma naama oli täynnä niljasia juuria ja se ja minä olimme ihan märkiä. Jonkin aikaa vedessä polskoteltiin ja sitten mentiin kuivalle maalle.
 Hyppäsin alas ja jätin Aapen syömään ruohoa, mikä yleensä on pitänyt sen paikallaan. Kun tulin mökistä ja lähestyin Aapea tämä lähti löntystämään karkuun. Yritin saada vielä kiinni, mutta ei toivoa. Jos olisin heti tajunnut olisin tehnyt sen mitä tein. Ampaisin täysillä mökkinaapurin puolelle ja siitä monet rappuset kerralla hyppien juoksin vastaan.. mutta Aape oli vähän liian nopea. Tosiaan jos heti olisin lähtenyt olisin kerennyt. Aape kerkesi ihan metrin kaksi ennen minua ja kohdallani nosti raville.
 Soitin kotiin, etteivät säikähdä, että olisin pudonnut. Lähdin kävelemään ripeästi kotiin päin. Kypärä syvälle silmille ja sitten talsin raippa ja kirjekuori kourassa kohti kotia. Tuli siinä puolentoista kilsaa käveltyä. Takas selkään ja otettiin uusiksi.
 Talsittiin mökille uusiksi ja sitten kotiin. Ihan hyvin meni, vaikka kaksinkertaiseksi meni, mikä oli tarkoitus. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti