sunnuntai 29. joulukuuta 2013

psylliumia

 Otsikko... ööö.. mitä? No minäpä kerron.. Tosiaan, joka paikka tuntuu olevan vallan psylliumin peitossa, koska Aape tosiaan maiskuttelee huuliaan sitä syödessään. Lieneekö sitten niin limaista (ai lieneekö.. :D). Äsken juuri tajusin laskiessani käden reidelle, että housutkin ovat yltäpäältä siinä möhjössä..
 Elikkä, tänään päivä kului pitkälti aitahommissa, kun rakentelin aluksi aitaa hepoille, johon sitten tein vielä kahdesta kuormalavasta alustan heinillä, jonka päällystin pressulla. Hepat pääsivät siis vihdoin ulkoilemaan! Tänään poltettiin paalien muoveja oikein isolla kokolla ja oli aika yllättävää, että hevoset eivät pitäneet sitä lainkaan pahana.

Aapen kanssa uskalsin mennä kattoon lähempääki ja nappaan kuvan.. Leon kanssa en ees lähteny kokeilee, ettei se pöhkö ois keksiny mitää tyhmää ja grillaantunu.. 

 Päivä kului (taas) todella nopeasti. Käytiin Aapen kanssa tuo kolmen kilsan metsäreitti kävelemässä ilman satulaa. Vähän jänskätti, kun kerkesi tulemaan pimeä siinä matkan aikana, enkä tyhmänä ollut varautunut siihen, eli otsalamppua ei ollut mukana. Yksi hurja traktori meidän yllätti, ja Aape käännähti kotiin päin ja lähti laukalla. Minulla oli vielä tosi fiksusti ihan pitkät ohjat maantiellä. Noo ei siinä mitään, käännyttiin takaisin oikeaan menosuuntaan ja jatkettiin matkaa.
 Kun oltiin pienemmällä metsätiellä, laulelin koko ajan jotain todella sekopäistä "karkottaakseni hirvet". Tosiaan oli jo todella hämärää ja tuolla on aika paljon hirviäkin liikkunut. Kerran olin jo aivan vakuuttunut, että nyt tulee joku uroshirvi ja tappaa meidät, mutta se olikin vain iso kuusen oksa, joka heilahteli. Lallatilei ja päästiin isommalle tielle ilman, että joku verenhimoinen tappajahirvi olisi meitä vastaan tullut... x)
 Loppumatkassa ei sitten mitään ihmeellistä ollutkaan.. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti