sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Jouluttajat tulloo!

 Eilen ratsasteltiin vaan pellolla koulusatulalla tätä meidän perus hummajumppailua. Käveltiin, ravattiin ja tehtiin volttia.
 Aape oli toooosi kiva, mutta käytti jokaisen mahdollisuuden hyväkseen, esim. jos vaihdoin raippaa toiseen käteen.
 Laukat rullasi ja molemmat nousivat käynnistä. Saatiin tehty pääty-ympyrät ja Aape oli muutenkin varsin mainoa poitsuli.
 Tänään lähdettiin heti aamusella ratsastamaan. Heitin Aapelle selkään vain ratsastusvyön ja meidän joulumieltä nostattavan ratsastusloimen. (Joulun tuloa ei voi estää! Ainakaan, jos meidät näkee! >:D)


 Lähdettiin etsimään minun huoneeseen sopivaa pientä joulukuusta. Käveltiin pitkälti ja otettiin pää tiellä suht pitkä ravi- sekä laukkapätkä. Aape oli aivan hyperkiva!
 Käväistiin möksällä ja sitten yksi mäki alas. Käännyttiin takaisin ja kivuttiin mäkiylös. Sitten suuntasimme perinteiselle pienelle metsäreitillemme. Otettiin ravia ja laukkaa ja Aape oli niin kiva, että jatkettiin suoraan sille about 1-2 km pitkälle suoralle ja annettiin mennä!
 

 Jatkettiin vielä sieltä risteyksestä oikealle ja saavuimme tuttujemme laavulle. Laavulta lähtee vielä kaksi tutkimatonta pienen pientä kinttupolkua ja lähdettiin sinne. Oli ihan sika upeeta! Kesällä en tykännyt tuosta reitistä ollenkaan, koska sielä metsä oli niin tiheää. Nyt oli melkein jopa satumaista, kun lunta leijaili hiljakseen ja sai mennä keskellä lumista metsää.
 Tultiin takaisin ravaillen ja laukaten. Loppumatka taitettiin taas peltojen poikki kotiin. Pisin (ajallisesti) ja ehdottomasti paras maasto ikinä!1 kommentti: