lauantai 28. joulukuuta 2013

päivä kerrallaan

 Yö meni hyvin. Aamulla laitoin sitten ensimmäisen puolikkaan psylliumsatsin turpoamaan. Käytiin äitin ja heppojen kanssa kävelemässä parin kilsan kävelylenkki. Yllättäen äiti ei suostunut taluttamaan Leoa, vaan halusi ehdottomasti Aapen. Sinänsä se on se ja sama kumpaa itse talutan, kun saan molempia joka päivä ihan tarpeeksi talutella. Toki Aape on aina mukavampi ja helpompi taluttaa... :D Äiti sai haluamansa ja käytiin kävelemässä.
 Kun tultiin tuolta päästin Leon hetkeksi aitaukseen ja äiti oli Aapen kanssa pihalla. Siivosin karsinat ja heebot "pääsivät" takaisin puhtaaseen talliin.
 Sekoitin psylliumiin pellavansiemenlimaa, melassia ja porkkanan raastetta. Onneksi Aape sen sitten söikin, ja söi kyllä mielellään. Tuntui, että joka paikka oli siinä psylliumniljassa, kun Aape nuoleskeli ja maiskutteli huuliaan tyytyväisenä.
 Nyt illemmalla hyppäsin vielä ilman satulaa Aapen selkään ja käveltiin kentänpohjalla. Tehtiin vähän kahdeksikkoa ja mentiin sitten takaisin tallille.
 Toinen psylliumsatsi ei meinannut Aapeen ihan niin helpolla upota. Se söi siitä noin puolet, mutta sitten se vaan tuijotteli pihalle. Äsken sekoitin joukkoon lisää melassia ja sitten kyllä kelpasi.
 Sain tänään todella hyviä vinkkejä juurikin hiekkaähkyn kanssa ja nyt paljon fiksumpana seuraillaan tilannetta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti