perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää!

 Tänään on ollut aivan mahtava päivä, vaikken ole oikeastaan kuin kerinnyt menemään paikasta toiseen.
 Aamulla kello soitti ja nousin rauhassa ylös. Käväsin heittämäsä hepat pihalle ja siivosin karsinat heti aamusta.

 photo 007_zps1c8e4406.jpg

 Käytiin Urkin kanssa hakemassa posti kävellen. Muutamaan kertaan kävin heppoja moikkaamassa pihalla. Sitten olikin vuorossa piparkakkutaikinan tekemisen vuoro, kun eilen en kerinnyt. Kun taikina oli saatu jääkaappiin lähdin ratsastamaan.

 photo 026_zpsb3c39147.jpg

 Lähdettiin Aapen kanssa maastoilemaan. Lähdettiin aluksi kääntöympyrälenkille ja siinä kun ravattiin, hiffasin, että tasan vuosi sitten ensimmäistä kertaa siinä ratsastin Aapella, seuranani edelliset omistaajat. Toki aamusta lähtien tämä "vuosipäivä" mielessä on ollut, koska tätä on aika hankala unohtaa! ;)
 Laukattiin aluksi vasenta laukkaa ja Aape oli vallan mainiosti kuulolla. Hyvin piti nuo meidän mikälienurmihokitkin, eikä ollut mitään ongelmia. Kääntöympyrällä saatiin vielä hiottua oikein kunnolla vasentalaukkaa ja Aape oli niin mahtava! Otettiin toiseen suuntaan oikeaa laukkaa ja ravattiinkin aina silloin tällöin. 
 Jatkettiin tästä vielä meidän tiehaaran ohitse toinen pikku lenkki. Ravailtiin ja käveltiinkin välillä ihan rauhassa. Metsätiellä otettiin piiitkä laukkapätkä ja mennä viipotettiin rennosti. Mentiin peltoja pitkin takaisin ja naapurin poika heiluttelikin ikkunasta. Saatiin myös naapurilta hurja ja pelottava rapiseva paperipussi, jossa oli leipiä. Aluksi Aape oli aivan kauhusta kankeana, mutta hetken sitä rapisuttelin ja annoin sen haistella ja katsella sitä selästä.
 Aluksi oli vähän jännää, mutta nopeasti Aape tottui. Huippupouni! Kotiin tullessa pussi olikin sitten oikein mukava, kun sen sisältö tuli täysin selväksi!

 photo 041_zpsae49d5ea.jpg

 photo 038_zpse11746c7.jpg

 photo 027_zps23da6aab.jpg

 photo 054_zps8c4e0583.jpg


 photo 011_zpsde03318d.jpg

 photo 004_zpseb2df88f.jpg

2 kommenttia: