sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mamman musu

 Heeeipodei! Elikkästä. Eilen oli ihan kiva ilma ja suht lämmin. Aamupäivästä käytiin Teron kanssa mökillä uittamassa koiria. Tajusin vasta, etten ole vielä lainkaan kertonut, että meille jo yli kuukausi sitten tuli jämtlanninpystykorvanpentu (mikä sanahirviö?!?!) Urkki. No nyt kerroin! :)

 photo 070_zpsb134a1d5.jpg

 Oleskeltiin hetki koissujen kanssa mökillä ja koirat löysivät Tanjan jäämistöä olevan pallon, joka oli aivan mahtava aarre!

 photo 088_zpscb54d0b6.jpg

 Päivä kului tosi nopeasti. Illemmalla sitten lähdin ratsastelemaan Aapen kanssa. Heitin kuolaimettomat sille nassuun ja lähdettiin maastoilemaan.

 photo 133_zpsf08ee0f6.jpg

 Käytiin kääntöympyrällä ja Aape meni kyllä tosi hyvin! Kummatkin laukat, jotka halusin nousi! Paras mussu ikinä! Jarruissa ei ollut kanssa mitään ongelmaa, joten ihan oiva ostos oli nuo kuolaimettomat.

 photo 168_zpscc0ec9e1.jpg

 Tultiin pois ja menin kuluttamaan aikaani heppojen kanssa laitumeen. Nyt Aape on alkanut oikeasti "seurustelemaan" ja kommunikoimaan enemmän kanssani muulloinkin kuin ratsastaessa. Se voisi oikeasti varmaan seurata minua maailman tappiin.. Silloin ainakin kun sitä huvittaa! Se pyöri ympärilläni ja hääsi ponit kauemmas. Istahdin maahan ja raapustin Mööpeli päivyriin tekemiset. Selitän tätä juttua joskus tarkemmin!

 photo 122_zps439a828f.jpg

 Ponit siinä nuuhkivat minua ja tulivat ratsuteltavaksi. Oleskelin heppojen kanssa ainakin reilusti yli puoli tuntia, jollen jopa tunnin tuollain ihan vain oleskelun merkeissä.

 photo 149_zps5e1d2966.jpg

 Tänään vettä tuli aamu puoli kahdeksasta ihan iltaan saakka. Koko päivän oli harmaata, synkkää, kosteaa ja koleaa. Yhh. Koko ajan vain satoi, satoi ja satoi, joten pellotkin olivat niin märät, etten ratsastamaan lähtenyt. Heppojen kanssa kävin toki jutustelemassa ja hyvä jottei Aape syliin tullut. Nytkin se painoi päänsä olkapäälleni ja sain roikkua sen kaulassa ja halailla sitä. Kuukausi kaksi takaperin ei olisi tullut tälläinen kuuloonkaan, vaan Aape olisi repäissyt itsensä pois, ottanut ja lähtenyt. Silittelin heeboja jonkin aikaa ja tulin takaisin sisälle.

 photo 114_zps9962e963.jpg

 Tämä päivä tosiaan pitkälti vierähti kouluhommissa.

 photo 197_zps9aad571d.jpg

 photo 180_zps66ce2546.jpg

Paras kuva ikinä!! :D  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti