perjantai 13. syyskuuta 2013

Aapi villitsee

 Perjantai 13. päivä, jo melkein voitettu! Tänään on itse asiassa ollut ihan hyvä päivä (koputan puuta!). Meillä oli tänään taksvärkki päivä, joten periaatteessa vapaapäivä, kun kotiin jäin. Aamusta söin vain leivän ja ihmettelin pitkään, kun oli aivan kamala olo, heikotti ja oli kerta kaikkiaan paha olo. Yhden maissa tajusin, että voisiko johtua siitä, etten syönyt puuroa, jota olen nyt reilun kolme viikkoa joka aamupalaksi syönyt. Ei muuta kuin puuroa tekemään ja johan helpotti. 
 Päivän töiden teko tuon puuroepisodin takia vähän pitkittyi ja venyi, mutta sitten pääsin päivän työhön. Imuroin ja pesin kaikki alakerran lattiapinnat + tein jotain muita pikku siivous ja järjestely juttuja. Siinä vierähtikin ihan mukavasti aikaa. Sitten hyökkäsin pikaisesti tallin kimppuun. Nyt sieltä on joka ikinen hämähäkin seitti pois. Huomenna jos kerkeän tallin talvikuntoon siivoamista jatketaan!
 Jalkani oli aamusta vielä aika kipeä, mutta päivän mittään vähän pikku hiljaa vetristyi. Päätin lähteä yrittämään edes jotain Aapen kanssa. Lähdin "hakemaan" Aapea. Kaikki kolme tulivat luokse ja annoin Aapelle namin, joka tällä kertaa oli pari omenaa. Olin juuri hipaisemassa Aapen riimua, kun se salamana kääntyi ja lähti juoksemaan karkuun.
 Aika nopeasti päässäni selkeni ajatus, että "irtojuoksutan" sen nyt sitten loppuun saakka tuossa pellolla, kun kerran aloittikin. Melkein tunnin verran herra juoksenteli, välillä rennossa ravissa, välillä ryhdikkäässä ja reippaassa ravissa, välillä kiitolaukassa, rennossa laukassa, käynnissä ja kaikkea tältä väliltä. Aape liikkui kyllä niin hienosti ja vähän hikiseksikin pääsi tulemaan. Lopuksi rapsuttelin sitä ja sitten se lähtikin jo minua seuraamaan. Lutuinenjästipääni! ♥ Näitä kuvia olisi paaaljon (450 xd) tosi kivoja ja onnistuneita, mutta photobucketti pisti jälleen stopin, sillä kuville näidenkin kuvien jälkeen tilaa jäi ainoastaan 1%. Eli täytynee taas vanhoja kuvia poistella. :/

 photo 007_zps32801812.jpg

 photo 395_zps13ddffd2.jpg

 photo 100_zpsc8be0a2a.jpg

 photo 112_zps0143c5a6.jpg

 photo 250_zpse79f65bf.jpg

 photo 293_zpsadfd689a.jpg

 photo 178_zps66f22001.jpgEi kommentteja:

Lähetä kommentti