sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

käppäilytime

 Nyt ollaan joka päivä kävelty joko enemmän tai vähemmän. Ollaan tehty erilaisia maastakäsinharjoituksia ja käyty maastoilemassa milloin missäkin ilman satulaa, kävellen. Ollaan menty ihan peruslenkkejä, mutta ollaan myös seikkailtu ihan keskellä metsää paikoissa, joihin ei ole mitään tietä.
 Yksi päivä Aapen mielestä yksi ojanylitys kohta, josta olemme menneet jo monet kerrat oli todella hurja. Meinasin ihan jopa tipahtaa, pitkästä aikaa ihan kunnolla. Käveltiin vaan ihan rennosti ja minulla oli ohjat yhdessä kädessä + katselin ihan muualle. Yhtäkkiä Aape kääntyikin ja lähti juoksemaan kotiin päin. Meillä ei tosiaan ollt satulaa ja roikuin kyljellä, mutta pääsin vielä ylös ja sain Aaen pienen toppuuttelun jälkeen pysähtymään. Pari kertaa se käännähti ja mentiin sitten hitaasti ja varovasti puuskuttaen yli pelottavan kohdan.
 Yhtenä päivänä otettiin myös ihan pienet ravi ja laukkapätkät, mutta nyt vielä huomennakin kävellään, kun ei sitten viitsi enää parin päivän takia Aapen kaviota laittaa lohkeamaan pahasti. Tiistai päivällä sitten tuleekin kengittäjä ja jos ja kun valoa illalla nyt jo riittää, taidetaan lähteä ihan kunnon maastoon! :)

 photo 065_zps83c25410.jpg

 photo 073_zpseec96c3a.jpg

2 kommenttia: