lauantai 22. maaliskuuta 2014

karvapers

 Eli torstaina Aape vietti vapapäivää ja perjantaina Leila kävi ratsastamassa. Tänään lähdettiin maastoilemaan ilman satulaa. Heti alkuunsa jouduttiin vähän ottamaan seisomisharjoittelua, kun Aape ei olisi millään malttanut. Pari kertaa seisahduttiin ja päästiin jatkamaan normaalisti.
 Käytiin ensin kääntöympyrälenkillä. Aape oli oikeastaan koko maaston ajan tosi kiva ravissa! Se otti kaikki avut vastaan tosi helpolla, ja ei oikeasti tarvinnut yhtään nykiä. Aape liikkui tosi rennosti ja tasaisesti.
 Aluksi laukka oli kammottavaa. Tökkivää. Nelitahtista. Mutta se vetristyi taas todella nopeasti! Pienen "verryttelyn" jälkeen ei olisi uskonut, että istuu saman hevosen selässä ja laukka oli oikein kivaa taas.
 Kerran Aape vähän sekosi jalkoihinsa ja meinasi vähän kaatua eteenpäin. Lensin kaulalle ja Aape tietysti haki tasapainoa vauhdilla. Hetken pompotin kaulalla ja pääsin takaisin selkään. Otettiin hetki kävelyä ja jatkettiin taas laukkaa.
 Kun päästiin kääntöympyrälenkiltämme jatkettiinkin matkaa vielä tiehaaran ohi. Aape ei aluksi tykännyt ajatuksesta, mutta meni varmaan nätimmin ohi kuin koskaan aiemmin.
 Enää suurimmaksi osaksi ravailtiin, mutta otettiin vielä pari laukkapätkääkin. Käväistiin mökillä kurkkaamassa vähän maisemia ja ennen kaikkea olisiko jo yhtään jäät sulaneet.
 Tultiin takaisin kotiin ja Aape oli kyllä tänään taas niin super, että aijjai!


4 kommenttia:

 1. Aapen kanssa voi kyllä todella nauttia maastoilusta <3

  VastaaPoista
 2. Hei!jos sua kiinnostais ottaa yks banneri vastaan niin annatko sähköpostisi että voin lähettää sen sinulle? :) voin sanoa että ei ole paintilla tehty vaan photoshoppia sekä gimpillä avittaen tein nopeasti sulle bannerin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Ihan mahtavaa ja totta kai voin ottaa vastaan! :) elisa.hepat@hotmail.com, tuohon sähköpostiin voit laittaa niin kurkkailen sieltä! Kiitos jo etukäteen aivan valtavasti! :)

   Poista