sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

mukavaa maastoilua

  Heipodeeei! Kuten varmaan huomasitte, tänään olen vähän päivitellyt blogin ulkoasua. Bannerista kunnia ei todellakaan kuulu minulle, vaan ihanalle anonyymille, joka tuon minulle sähköpostiin postasi! Lisäksi vähän vaihtelin fontteja, koska minua on enemmän kuin kauan ärsyttänyt tuo vanha fontti. Nyt olisi työn alla nuo esittely palstat, mutta toistaiseksi ne saavat vielä odottaa.
 Mutta sitten asiaan! Elikkäs, tänään lähdettiin taas Aapen kanssa maastoilemaan. Käytiin jälleen kerran tuo meidän perusperus kääntöympyrä lenkki.
 Aape oli aivan mahtava tänään! Niin ihana ja niin kuuliainen. En nyt rupea mitään yksityiskohtaista selitystä tästä raapustamaan, koska oikeastaan mitään normaalista poikkeavaa tässä tämänpäiväisessä maastossa ei ollut. Mutta oli kuitenkin..
 Aape oli siis tänään niin hieno ravissa. Se oli rento ja juuri sopiva meno päällä. Ja ennen kaikkea, vaikka tultiin kotiin päin, ei tarvinnut olla koko ajan ohjat kireällä kuin viulunkielet, vaan Aape liikkui tänään ravissa lähestulkoon kokonaan pelkän kevennykseni mukaan! Ravattiin jopa pari laukkapätkistämme, kun Aape oli niin kiva!
 Laukatkin rullasivat tänään ihan mukavasti! Otettiin molemmat laukat ja saatiin jopa vähän harjoteltua vasemman laukan vastalaukkaa! Hieno Apsi!
 Kotiin tultiin lopuksi rennosti ravaillen ja käppäillen. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti