torstai 27. maaliskuuta 2014

kevät kelit

 Taas on melkein viikko lusittu! Meilla oli maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona musiikkiopiston 40 v juhlavuoden vuoksi pianistien oma kiertue, johon sitten minut valittiin edustamaan Ikaalisen pikkukyliä opettajaltani. Toisin sanoin ei tullut alkuviikosta tallilla itse häärittyä.
 Maanantaina Leila kävi, tiistaille en saanut ketään ja Aape sai vapaan ja sitten keskiviikkona Reetta tuli.  Tänään pääsin sitten pitkästä aikaa itsekkin tallille ja ratsastelemaan. Oli ihan mahtava keli! Kun lähdin tallille, auringossa oli 15.5 astetta! Harjasin molemmat hepat pihalla ja sitten varustin Aapen siinä. Leo talliin ja lähdettiin maastoilemaan ennen muita tallihommia.
 Aurinko paistoi ja hupparilla pärjäsi vallanmainiosti! Käveltiin ja katseltiin rauhassa aurinkoisia maisemia. Siirryttiin raviin ja Aape liikkui todella rennosti. Mentiin ainakin puolet koko matkasta todella löysin ohjin.
 Metsätiellä ruvettiin pikku hiljaa laukkailemaan. Laukka oli tänään nelitahtista ja tökki aikalailla. Parani jonkin verran, mutta olisi voinut olla huomattavasti parempaakin, mutta ehkä se taas siitä.
 Ravailtiin kotiin päin rauhakseltaan ja käveltiin loppu matkasta ihan reilusti.

 photo IMG_5188_zps410a5f00.jpg

 photo IMG_5190_zps45f31def.jpg


Kuvat ovat viikonlopulta, jolloin satoi.. Nyt jo paljon parempi keli! :p 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti