sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

 Ihan musta-aukko näiden otsikoiden kanssa, mutta ei voi mitään!
 Aape oli eilen niin kivan olonen ilman satulaa, että lähdin koettamaan onneani tänäänkin ilman sitä satulaa. Mentiin pellolle ja sieltä sitten ruvettiin kiertämään uraa volttien kera.
 Siirryttiin raviin ja aluksi Aape oli aika jännittynyt ja tuppasi vähän kaahottamaan. Muutaman kierroksen jälkeen se kuitenkin rentoutui ja meni ihan suht koht nätisti. Kierrettiin uraa ja tehtiin aina pari volttia per kierros.
 Vaihdettiin suuntaa ja vasen oli kyllä sitten niin pirusti haastavampi. Aape ei millään meinannut asettua. Sen tunsi ihan kunnolla. Muuten meni ihan hyvin, mutta se lusmusi voltit ja kulmat ihan suorana jyränä.
 Siirryttiin laukkaan ja hetihän sieltä tuli väärä laukka, ja vielä aika vauhdilla. Otettiin uusi laukannosto ympyrältä ja saatiin sitten vasen laukka rullaamaan. Mmhmhmhmhmmhh. Aape oli varsin energinen jälleen. Se mennä jumputti eteenpäin. Jos yritti pidättää laukka meni aika reippahasti yläsuuntaan. Ei mitään keulimisen tapaista, mutta oli etupää aika lennokas. Herra oli aika raskas kädelle ja suoritti jotain omia laukanvaihtojaan silloin tällöin.  Lopulta saatiin jokin roti ja sitten meni oikeastaan tosi kivasti ja näppärästi muutama kierros.
 Oikeaan kierrokseen sitten ei ollutkaan mitään ongelmaa ja Aape mennä porskutti niin tyytyväisen oloisena eteenpäin.
 Lopuksi tietenkin loppuravit ja käynnit. Mentiin suht löysällä ohjalla loppu"toimenpiteet" ja Aape meni oikein nätisti. :)

 photo 044_zps26d70424.jpg

 photo 027_zpsc6ca2b71.jpg


4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta nyt mutta pidän tästä erittäin paljon!jos voisit tehdä blogin "tähdille" omat esittely sivut niin olisi kiva sekä panostaa hieman blogin ulkoasuun :)
  Onko molemmat sun omia?asuuko hevoset teillä omassa pihassa?
  Jäin seurailemaan blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäät! Tälläinen positiivinen kommentointi antaa taas lisämotivaatiota kirjoitella tänne aktiiviseen! :) Molemmat hevoset ovat omiani ja asustavat meidän omassa tallissa.
   Alunperin perustin tämän blogin Aapen edellisiä omistajia varten, jotta kuulumisten kertominen onnistuisi kuvien kera helpommin ja siksi en ole tähän ulkoasuun panostanut kovinkaan paljoa. Jos totta puhutaan, en ole oikeastaan ajatellut, että jotain ns. ulkopuolista kiinnostaisi tämän blogin lukeminen, mutta kiva jos olen väärässä! :)
   Olen näiden elektronisten laitteiden kanssa ihan peukalo keskellä kämmentä, joten haaveet jostain hienoista bannereista tai ulkoasuista kyllä varmaankin valitettavasti jäävät haaveiksi.. Mutta tosiaan jotain päivittelyä tämä blogin ulkoasu kaipaa ja varmasti saakin. :)
   Lisäksi nuo esittely sivut ovat olleet jo pidemmän aikaa itselläni mielessä. Nyt kun vaan olisi joku viikonloppu aikaa (pääsiäislomaa odotellessa..), niin voisi niitä värkätä paremmin!
   Muttamutta, ennen kaikkea paljon kiitoksia mukavasta kommentista! :)

   Poista
 2. Meille ei ole merkitystä blogin ulkonäöllä, mutta jos haluat siihen panostaa, niin siitä vaan :) Meille tärkeintä on kuulla kuulumisia ja kuvia ja videoitakin on kiva katsella. Se haastevideo oli kyllä niin hauska. Jos olisit satuttanut itsesi, niin sitten ei olisi ollut niin hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aina kivempi kirjoitellakkin, jos ulkoasu miellyttäisi enemmän omaakin silmää! :p ja niin, onneksi ei sattunut mitenkään pahemmin.. :)

   Poista