sunnuntai 8. syyskuuta 2013

"viikonloppu"

 Elikkäs elikkäs, meillä oli eilen koulupäivä. ;_______; Oli niin hienoa herätä kuuden jälkeen, kun muut veteli sikeitä. No se lauantai työpäivä on nyt ainakin hoidettu ja oli ihan mukavaa, vaikka olinkin sitten aika väsynyt. Eilen ei kyllä paljoa jaksanut mitään tehdä. Heppoja tuli käytyä moneenkin kertaan moikkaamassa, mutta en kerinnyt ratsastamaan. Mökillä käytiin saunassa ja sitten olikin jo ihan täysin valmis nukkumaan.
 Tänään minun piti lähteä heti aamusta ratsastamaan, mutta oli sumua paljon ja kuulemma metsästäjiä harjoittamassa koiriaan syksyn hirvijahteja varten - taas. En sitten viittinyt lähteä, kun sumua oli niin paljon.
 Kävästiin "äkkiä" pyörähtämässä Elossa ja ostamassa takki tälle "välikaudelle". Vihdoin sen sitten siankin, on tässä pari viikkoa vähän paleltu. Äkkiä kotiin ja ensi töikseni kävin siirtämässä hevosten vesipöntön seuraavaan laitumeen, pesin sen ja sitten tietysti täytin sen.
 Otin Aapen ja varustin. Mentiin pellolle ja tänään mentiin pelkästään käynti-ravi harjotuksia. Otettiin pysähdyksiä, voltteja ja tempon vaihteluita. Aluksi oli varsin punkemista, mutta pikku hiljaa alkoi antaa vähän periksi ja pyöristyä. Ei nyt mitenkään parhaiten mennyt, mutta eipä oikeastaan huonoakaan sanottavaa ole. Huomenna varmaan jatketaan vaan pidemmän kaavan kautta käynti-ravi harjoituksilla. Kyllä se tästä! Ihan hyvä fiilis jäi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti