tiistai 24. syyskuuta 2013

kyylmä ja kolea syssy

 Nyt on kyllä oikeasti syksy tullut ja todenteolla! Monta päivää on ollut todella koleita, kosteita ja ennen kaikkea tuulisia. Nytkin enää alle 4 astetta lämmintä!

 photo 028_zps314767b9.jpg

 Ja missä mun poni parat on? Pihalla. Olen elokuun alkupäivistä saakka pommittanut Memmun omistajaa, koska hakee sen pois. "Jossain vaiheessa me ajellaan hakemaan se traileri.. Sitten." ärrrh. Ja miksikö en laita hevosia karsinaan, Leoa ja Memmua, Aapea ja Memmua, Aape ja Leoa, tms yhdistelmää samaan? Koska siinä ei ole pelkästään Memmu vaarassa, vaan kaikki kolme. Leo ja Memmu koko ajan nahistelevat ja Aape ei voi enää oikeastaan sietää Memmua, joten en halua, että ne yöllä saisivat jonkun taistelun aikaan, jonkun jalka jäisi esim. Leon karsinan oveen jumiin, katkeaisi tms.

 photo 033_zps84b06b73.jpg

 Joka tapauksessa lähdin hakemaan tänään Aapea. Se oli taas aika kurainen ja pölyinen.. Hoitotoimenpiteet hoidettuani laitoin koulupenkin selkään ja suitset nassuun.
 Mentiin pellolle ja käppäiltiin aluksi uraa pitkin, tehtiin voltteja ja pyähdyksiä. Aape vaikutti olevan hyvin kuulolla ja tuntumalla.

 photo 035_zps59a4f3c7.jpg

 Lähdettiin ravailemaan ja tunne hyvästä tuntumasta vain kasvoi. Aape oli tosi tosi kiva. Tehtiin ravissakin voltteja, pysähdyksiä, ja ennen kaikkea temponvaihteluita. Aape oli yyyyber kiva ja liikkui hyvin aika pienillä avuilla. :)
 Ratsastuksen jälkeen arvoin kuumeisesti kevyttoppiksen ja fleeceloimen välillä, mutta fleeceen VIELÄ päädyin, kun Aape ei edes hikinen kunnolla ollut.
 photo 077_zps2487d329.jpg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti