sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Uusi yhdistelmä

 Eilen kokeilin uutta yhdistelmää. Ilman satulaa ja kuolaimettomilla. Aape meinasi lähteä karkuun, mutta sain sen "juksattua" luokseni, kun jäin vain raaputtelemaan pikku poneja, enkä aluksi edes yrittänyt ottaa sitä kiinni.
 Harjailin ja sitten laitoin kuolaimettomat Aapen nassuun. Pakkasin taskuun hööksin omppunameja ja lähdettiin menemään. Ostin tässä Leoa ajatellen shettis koon kumiohjat, kun sain ne pari kertaa käytettyinä Marialta. Kuolaimettomien kanssa ne menivat aivan täydellisesti myös Aapella, koska kuolaimettomissahan ohja lähtee paljon "lähempää" kättä.
 Mentiin pellolle ja tehtiin voltteja käynnissä. Lähdettiin ravaamaan ja eka kierros oli aika järkyttävä. Hypin ja pompin kyljeltä toiselle ja Aape kaahotti pääylhäällä. Yritin rauhoittaa ja se onnistuikin tosi nopeasti.

 photo 009_zpse337900e.jpg

 Aape oli mitä rennoin ja hienoin. Se painoi välillä kädelle aivan sairaasti, niin että hyvä jottei välillä tuntunut, että sormet katkeavat, mutta ei haittaa. Super se silti oli!
 

 
 Ravattiin molempiin suuntiin volttien kera ja oli oikeasti niin hienoa ja kivaa! Lähdettiin laukkaamaan. Aape lähti ihan hyvin, mutta teki saman minkä useasti ennenkin kanssani. Päästiin kaarteeseen, se veti liinat kiinni, kääntyi 90 asteen kulmassa ja lähti kaahottamaan ihan toiseen suuntaan. Ajattelin, että tällä ei nyt fiilistä pilata, pysähdyttiin ja sanoin Aapelle, että pelleile vaan, tänään en anna periksi. Napahutin raipalla, pohkeet ja jatkettiin. Aivan kuin se olisi ymmärtänyt!

 photo 071_zps426ea974.jpg

 Laukattiin ja se jopa onnistui! Kokonainen kierros! Kierros toisensa perään laukka parani, vaikka se ei todellakaan parasta laukkaa ollut, mutta Aape sentään meni koko kierrosta ja totteli vähän! Jee!
 Oikeaan suuntaan ei ollut oikeastaan mitään ongelmaa, laukka rullasi paremmin ja Aape oli niin tuitui. Äiti kävi siinä välissä ottamassa muutaman kuvan. Otettiin loppuravit ja käveltiin. Pysähdyttiin silloin tällöin namitauolle. Aape oli niin kiva!

 photo 064_zps55125a87.jpg

 Ilman satulaa menemisessä on kaikista parasta, se ettei tarvi edes tehdä mitään erikoista ja se on silti niin mukavaa ja mielenkiintoista. Hyppäsin alas ja Aape pääsi suoraan laitumelle - kun oli syönyt ensin namit! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti