sunnuntai 22. syyskuuta 2013

huhheijjaa

 Perjantaina Aape sai popot ja ponien jalat vuoltiin - en kerinnyt ratsastamaan.
 Eilen Maria tuli meille ja lähdettiin ajelemaan Aapella. Käytiin kääntöympyrälenkillä ja haaskanlenkillä, eli ihan reilu lenkki tuli. Mentiin ihan käynnissä ja ravissa vain, jottei laukka enää yhtään kärsisi.
 Kun meiltä päästiin, lähdettiin Marialle ratsastamaan sinne hepat. Alkoi olemaan jo pimeä ja kentälle sai laittaa ihan valot. Ratsastelin Kössillä. Kössi kenkkuili aluksi, jumitti, jonka jälkeen oli tiedossa pukkisarja, päänviskomista ja kiitämistä johonkin suuntaan.
 Parin kierroksen jälkeen poni rauhoittui ja oli ihan mukava, mitä välillä yritti vähän säntäillä. Maria lähti heittämään minua kotiin ja eikö täällä ollut lehmä poikimassa.
 Sovittiin, että Maria ja minä jäädään vahtimaan, isä ja äiti sai mennä nukkumaan. Odotettiin siinä jostain kymmenestä yli kolmeen. Eikä se pirun lehmä sitä vasikkaa pihalle pukannut. Hyvä jottei sisälle päin sitä yrittänyt vetää.  Käytiin pihalla ja vaihettiin paikkaa, kitattiin kahvia ja vaikka mitä, jotta pysyttäisiin hereillä. Lopulta joskus ennen kolmea olin nukahtanut heinäkasaan. Annettiin sitten olla, ja ilmeisesti se oli heti sen pullauttanut sitten maailmaan.
 Tänään meille sitten tuli kylään äitin sukulaisia, jotka olen nähnyt kerran elämässäni ja he olivat ekaa kertaa meillä, joten en päässyt livahtamaan ratsastuksen pariin. Heppoja kävin sen sijaan muutaman kerran katsomassa.
 Nyt viime yön viiden tunnin unilla pirteänä ja ennen kaikkea hyvin valmistautuneena koeviikkoon! Oh shit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti