lauantai 6. heinäkuuta 2013

liina + laukka

 Noniin! Jälleen yksi etappi saavutettu! :) En nyt kertoile keskiviikon ratsastelusta mitään tarkemmin, koska se oli varsin.. tapahtumarikas kerta. Oli pari onnistumista, mutta sitten myös paljon kaikkea ei niin positiivista. Ei mitään vakavaa, mutta kuitenkin niin, että voi sanoa sen ratsastuskerran jättäneen paskanmaun suuhun..
 Tänään meille oli tulossa (taas) vieraita, joten juoksuttelin Aapea. Aape liikkui ihan kivasti, mitä nyt välillä yritti leikkiä vähän pissapäätä ja heitti itsensä poikittain tms. Ravailtiin ja taas toiveikkaana alku lämmittelyn jälkeen kokeilin laukka. Ja herran jesta! Aluksi sitä tuli ehkä puolikas askel, sitten sain jo muutaman askeleen ja sitten menikin jo melkein kierroksen ja kovan työn perästä kierroksia peräkkäin.
 Tosin sitten kun Aapea ei enää kiinnostanut se rupesi taas oikutteleen. Saatiin kyllä liinassa se laukka nousemaan suht monesti, mutta ylläpitäminen oli mitä oli. Vaihdettiin suunta ja kuten luonnollisesti Aape oli jo sitä mieltä, että nyt lopetetaan.
 Aape saattoi yht äkkiä muuttaa kurssi suuntansa suoraan pois päin ja nyt on kädet palovammoilla tms. mutta josko ei niistä välitetä.
 Saatiin kuitenkin laukka nousemaan ja jatkumaan toiseenkin suuntaan. Saatiin muutama nosto ja se riitti. Loppu ravit ja käynnit ja herra takaisin syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti