maanantai 8. heinäkuuta 2013

7.7.

 Ei, en nyt kykene keksimään mitään fiksumpaa otsikkoa. Eilen oli aivan mahtava päivä iltaan saakka! Aamusta lähdettiin kohti Niinisaloa katsomaan kenttäkisoja + moikkaamaan Hennaa ja Saria.
 Kisoja oli todella mielenkiintoinen seurata ja sielä kyllä oli kaikki hevoset hienoja. Oli myös erityisen ihanaa nähdä pitkästä aikaa Sari ja Henna!
 Sielä päivä pitkälti kuluikin ja lähdin vähän ennen yhdeksää ratsastamaan Aapea. Menin ilman satulaa ja koska lehmät eivät olleet (tietysti) enää pihalla menin niiden kujaa pitkin tuota jyrkkää mäkeä pyörimään ympäri.
 Siinä tuli samalla mäkireenit ja oli superhienoo huomata miten tasapaino oli parantunut! Lähdettiin vähän ravailemaan tasaisella pätkällä ja Aape meni tosi hyvin. Laukkailtiinkin muutama pätkä sen jälkeen, kun Aape rupesi jo hikeä pukkaamaan pihalle.
 Vaihdettiin suuntakin, niin tuli molemmat puolet hoidettua. Yllätyin, kun kurkkasin kelloa ja se olikin jo melkein kymmenen.
 Hepoille ruuat ja sitten "nukkumaan".
 Kello oli puoli yksitoista ja ajattelin kerrankin nukkuvani kunnolla. Sitten piippasi viesti. Se tuli kaverilta ja kaveri kyseli yhdestä ihmisestä. En oikeasti meinannut uskoa, kun tämä sanoi että se oli kuollut. Ensimmäinen ajatus oli vain kertakaikkiaan, että ei jumalauta!
 En meinannut uskoa ja kysyinkin, että ootko tosissas. Kyseinen henkilö oli veljen luokalla amiksessa ja tapauksesta ei vielä mitään tarkkoja faktoja tiedossa, jotain suht tarkkoja tietoja veljeltä mitä kertoi. Ei vaan voi käsittää. Taas lähti yksi poika aivan liian nuorena tästä maailmasta. Ei siinä paljoa illalla nukuttanut ja tänään on vaan ollut jotenkin ihan erimaailmoissa. Jämähtänyt paikoilleen. Mutta ehkä se elämä vielä joskus täälä Ikaalisissakin hymyilee. Toivotaan niin! ♥

ps. Nyt en saa enkä kerkeä ladata kuvia kenttäkisoista, katsellaan huomenna tai sitten joku päivä.

2 kommenttia:

  1. Kiva oli nähdä :) Kuvia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! :) Kuvat taitaa tulla teille vaan s-postissa, photobucket käy niin hitaalla... :D

      Poista