torstai 10. lokakuuta 2013

tilulilu vettä sataa

 Nyt jos joskus tulee syysloma oikeaan saumaan. Oon ollut tämän viikon niiiin väsynyt ja tiistaista saakka päätä särkenyt joka päivä ja olisi voinut vain mennä nukkumaan heti koulusta tultua. Kunhan terveenä pysyttäis niin kaikki olis toooosi hyvin! :)

 photo 034_zps1ed69756.jpg

 
 Tosiaan pari päivää on satanut. Mietin maastoilun ja pellolla menon välillä. Lähdin pellolle ilman satulaa. Pellolla oli kahden laisia kohtia. Märkiä ja märempiä. No, selvittiin hengissä kaikki raajat tallella. Käveltiin, ravattiin ja tehtiin voltteja. Ravissa Aape oli tosi kiva. Aluksi näytti kyllä madon kiemurtelu taidot, mutta kierroksen sisään lopetti sen. Muutaman kerran vähän meinasi säntäillä, mutta ei mitään sen kummempaa ja tällä kertaa joka ikinen oikku meni märän pohjan piikkiin!

 photo 038_zpseb54b030.jpg


 Laukattiin vasuriin. Aluksi tuli tosi hyvä nosto, mutta laukka loppui kuin seinään koirien piirityksen vuoksi. Onneksi nuo kaksi pikku petoa lähti, kun tarpeeksi kauan niille jutteli vähän tiukempaan sävyyn. Jatkettiin Laukkaa. 
 Ihan hyvin meni, välillä Aape ei olisi ihan jaksanut keskittyä. Kun saatiin se toimimaan, ravattiin ja käveltiin vain, koska pohja oli sen verran liukas.

 photo 036_zpsfd8563bc.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti