sunnuntai 13. lokakuuta 2013

silirimpsis

 Niin siis loma alkoi? No mitenkäs nyt sattuikaan näin, että on ollut vähän kiirettä enkä ole kerinnyt naputtelemaan ja kuvaamaan?
 Joka tapauksessa perjantaina käytiin Aapen kanssa kuolaimettomilla (ja ihan kyllä satulan kanssa) maastossa kääntölenkki. Aape oli aika vireä, mutta tosi kiva. Aluksi laukka ei mennyt kunnolla eteenpäin, vaikka rullasi tosi hyvin. Koko ajan parani ja parani ja meni niiiin hyvin!
 Eilen sitten tietoisesti annoin Aapelle vapaapäivän, kun itsellä oli vähän menoa. Mentiin Emmun möksälle pienellä porukalla "juhlistamaan" syyslomaa. Tai no miten sen nyt ottaa. Mitään juhlistettu. Kunhan vietettiin kaveriporukalla aikaa, syötiin mässyä, juotiin kolaa ja kerta kaikkiaan vain mukavaa yhdessä oloa.
 Yleensä minä olen se, joka simahtaa ensimmäisenä tai valittaa koko ajan väsymystä, mutta eilen ei väsyttänyt, ei sitten yhtään. Ja itse asiassa käytiin vähän keskustelua siitä, että pidänkö lopulta sen pääni kiinni vai en. :D
 Virkeänä parin kolmen tunnin unilla herättiin yhdeksän jälkeen ilman mitään ongelmia. Siivottiin vähän paikkoja, ja oleskeltiin. Sain yhden mukavan viestin, joka varmaan osaltaan piti minut koko päivän virkeänä ja jo pienessä "täpinässä". Soittelin äitin hakemaan ja lähdin tallille kotiin päästyäni.
 Ponit olivat niin ihanat kun ne oikein juoksivat luokseni! Sitten mentiin sisään ja Aape oli mukavan kurainen. En käsitä, miten sen korvat saattoivat olla niin kuraiset! Leikkasin siiliä (josta tuli ylhäältä katsoen aivan järkyttävä) ja häntää lyhyemmäksi.
 Yleispenkki ja suitset päälle ja menoksi. Kipusin selkään vyön kiristämisen jälkeen ja mentiin pellolle. Se oli nyt kuivunut jo sopivasti.
 Tehtiin voltteja alkuunsa ja Aape oli aluksi vähän punkemis tuulella ja yritti mennä lapa edellä. Jätti kuitenkin sen pois muutaman kierroksen jälkeen ja jatkettiin normaalisti.
 Lähdettiin ravaamaan ja tehtiin edelleen voltteja. Aape oli ihan hyvä, välillä vähän juoksi liiaksi, mutta pääsääntöisesti liikkui tosi hyvin omalla moottorilla eteenpäin. Tämän jälkeen tehtiin vähän voimakevennystä sekä nousin ravissa muutaman kierroksen ajaksi pelkkään kevyeeseen istuntaan. Ja luonnollisesti toiseen suuntaan kaikki samat.
 Lähdettiin laukkaamaan. Laukannostot olivat tänään todella hyviä ja ne olivat käynnistä! Otettiin niitä pari enemmän, kuin normaalisti ja jokainen onnistui. Laukka rullasi molempiin suuntiin ihan sairaan hyvin ja Aape oli niin kivasti kuulolla! Istuin muutaman kierroksen molempiin suuntiin kevyessä istunnassa.
 Otettiin kunnon loppuravit pitkällä ohjalla ja sitten käppäiltiin, joka tuotti vähän tuskaa, kun Aape olisi halunnut vain laahustaa. Meni kyllä niiiin hyvin taas! Ja reilun tunnin ratsastus rapsakassa, ihanassa, raikkaassa syysilmassa teki kyllä niin hyvää, eikä väsyttänyt yhtään.
 Huomenna olisi tiedossa shoppailu reissu, ja illemmalla liikutus. Saa nähdä kerkiänkö huomenissa kirjoittamaan ja sitten tiistaina tämän hetken tietojen mukaan jotain aivan erilaista! Khihihihihiii! Jännittää jo ihan itseäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti