sunnuntai 27. lokakuuta 2013

hassu Aapelaape

 Tsiupalitsuipalilallatilaa. Tykkään niiin kovasti kun kellot siirrettiin taas talviaikaan! Tänään lähdin heti aamusta ratsastamaan, kun hirvimiehet eivät olleet silloin täällä päin.
 Aape oli niin hassu! Nauroin ihan hulluna! Otin Aapen harjalaatikon karsinaan (kuten aina) ja rupesin harjaamaan. (Tietysti kaikki aamuporkkanan ja aamuhöpöttelyt oli käytä jo läpi ennen tätä!) Aape ensin haisteli varovasti laatikkoa. Sitten se rupesi touhuamaan omiaan. Aapen laatikossa on sen ratsastuksen jälkeiset namipussit, joita se rakastaa hulluna. Effol merkkisiä minttu- ja omppunameja. Hahahaa! Ja siis Aape saa niitä aina ratsastuksen jälkeen yhden (tästä on lipsuttu...). Aape rupesi nuuhkimaan ja sitten alkoi tapahtua. Se nosti ensin linimentti pullon laatikosta maahan, sitten oli aika ottaa ensin toinen pussi, sitten toinen, ravistella molemmat kunnolla ja heittää ne seinään. Ja sitten Aape nosteli yksi harja kerrallaa ne laatikosta maahan.

 photo 006_zpsb1fc3218.jpg

 Keräsin kaikki tavarat paikoilleen ja uudelleen. Hain porkkaanaa taskuun, jotta kiinnitän Aapen huomion muualle. Se tutki minua koko ajan kun harjasin sitä, kerjäsi "kumartamalla" ja aina välillä levitteli harjalaatikon sisältöä. Aaaa! Paras, ihanin!

 photo 016_zps8bfa2fe8.jpg

 Käytiin ratsastamassa jälleen kääntöympyrällä. Aape oli aluksi aikas tahmea ja saattoi heittää äkkiä ravista tai jopa laukastakin käyntiin. Höpö! Hyvin kuitenkin meni. Tosi hyvin! Aape oli kyllä tooosi kiva ja löysi sen sopivan vaihteen ihan hyvässä kohtaa matkaa. :) Jälleen molemmat laukat nousi ja rullasikin kivasti!

 photo 018_zps32c17f4e.jpg

 Kun Aape pääsi pihalle, se oli hiukan hikinen. Sitten herra etsi mukavan kurakohdan ja pyörimään. Se oli jokaista jouheaan myöten kurassa! Hassu poni.
 Lisäksi hepat sai vielä tänään kokonaisen heinäpaalin laitumelleen. Niillä oli tooosi kivaa leikkiä paalin ympärillä, mutta vielä nuo pian kuraan uppoavat surkastuneet ruohot vei ponien huomion.

 photo 022_zpsd90782c7.jpg

2 kommenttia: