maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tervetuloa takaisin, kuvat! ♥

 Jeaaah! Tänään sain vähän neuvoa photobucketin käyttöön Marialta ja vihdoin saadaan kuvia tännekkin. Niitä kun ei liiemmin ole täälä ollut... Myönnetään. :D
 Ensimmäisenä tässä pari kuvaa pienestä Lilli neidosta!

 photo 078_zps7f435a5f.jpg 


 photo 018_zps0c444196.jpg


 photo 025_zpsb8899a22.jpg

 Noin. Toissapäivänä käytiin heppojen kanssa ajamassa. Kävin hakemassa hepat ja harjasin ja valjastin ensin Aapen. Aluksi kun olin harjaamassa Aapea Leo repi itsensä irti ja lähti karkuun. Se on hukannut riimunsakkin, koska se ilmeisesti oli niin venynyt, koska se on sellainen reuhupena.
 Siinä sitten sitä metsästin ja kun Aape oli valjastettu kärryjen perään laittoa lukuun ottamatta siirryin harjaamaan ponia. Poni oli erimieltä ja hyppäsi kahdelle jalalle minua kohden. Voi mikä ihana pikku söpöläinen! Kun Leo oli harjattu suitset herralle päähän.
 Kun Tanja sai navetassa työnsä tehtyä laitettiin Aapelle kärryt perään ja haettiin poni. Tanja piti ponista kiinni ja minä ajoin. Lähdettiin ja poni olisi halunnut vaan ravata. Käveltiin aluksi ja kun päästiin metsätielle, poni sai haluamansa.

 photo 032_zps078715f6.jpg

 Että se tuli lujaa! Naurettiin todella! Leossa olisi selvää raviponi ainesta! Loppuun saakka ravia, niin kauan kun vain pystyi! Vaikka Aape laukkasi, poni ravasi. Ookoo lopulta siirtyi kyllä laukkaan, mutta mahdollisimman kauan meni ravissa.
 Käytiin tuo kuuden kilometrin kääntöympyrä lenksu ja kun oltiin kotiin päin tulosa, sanoin Tanjalle, että otetaan vielä yksi laukkapätkä. Tanja sano, että jos otat ponin. No toki kaikkea täytyy kokeilla. Tanja oli kyllä valittanut joissain kohtia, että poni hyytyy ja käsi jää matkalle, mutta mitä pienistä.
 Kun laukka nousi poni pysyi ihan hyvin mukana. Yht äkkiä se veti liinat kiinni ja refleksinä takerrun Tanjaan kiinni ja huusin vaan "pysäytä,pysäytä,pysäytä!!" Poni päätti ruveta sontimaan kesken laukan ja pysähtyä. Jees!

 photo 039_zps0d29a471.jpg

 Lopulta päästiin kotiin ja molemmat hepat olivat hikisiä. Olin suunnitellut hiukan lähteväni Aapen kanssa jatkamaan, mutta kun herrakin oli jo hikinen, ajattelin että menkööt ponin kanssa.
 Eilen kun olin lähdössä ratsastamaan alkoi ihanasti sataa vettä ja napsautin akiles jänteeni. Tänä aamuna olisi ollut hieman parempi keli ja lähdin innolla huoneestani yläkerrasta rappusia alas juoksujalkaa.. Pääsin kolme rappusta ja naps. Ehanaa. Eipä lähdetty ratsastamaan.
 Sitten kun olisi jalka jo jotenkin antanut periksi ruvettiin siirtämään vasikoita pihalle ja sitten tuli ukkonen, vesisade, ukkonen, vesisade... Huomenna jos lähtisi hiukan pidemmälle - jos ei ole liian kuuma.


 photo 031_zpsea33c110.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti