torstai 27. kesäkuuta 2013

jytinää ilmassa

 Elikkästä, eilen oli taas tooosi kuuma. Odotin, odotin ja odotin iltaa. Aamulla seitsemänkin maissa oli jo liian kuuma ratsastukseen. Olin ajatellut, että menen edes vaikka mäkireeniä tekemään, mutta kun kello oli jo yli yhdeksän asteita oli se +26...
 Säälin Aapea ja kävin vaan hakemassa tallilta taskun täyteen namia ja kypärän. Nappasin herran kiinni ja laitoin riimun sivuilta lähtemään Leon ja Aapen riimunnarut.
 Aluksi oli homma päästä kyytiin, joka onnistui yllättävän helposti kannon päältä pienistä vauhdeita. Käveltiin ja ravailtiin Aapen kanssa laitumella ja ponikin sai samalla liikuntaa, kun käveli, ravasi tai laukkasi persuksissa kiinni.
 Leolla oli joku ihme ongelma päivä, ja sen täytyi kovasti yrittää isotella Aapelle, purra tms. mutta Aape ei paljoa tuosta rääpäleestä jaksa välittää, joten ei mitään ongelmia.
 Selästä annoin Aapelle nameja ja poni sai kerätä maahan pudonneet. Oli kyllä ihan kivaa, jokseenkin kyllä todella kuuma, vaikkei saisi valittaa.
 Tänään sitten pitkälti koko päivän satoi kaatamalla ja ukkosti ja minulla sekä äidillä oli hammaslääkärit, joten päivä kuluikin sitten ympäriinsä, kun oli muitakin ostoksia joita piti hoitaa.

2 kommenttia:

  1. Aika hauskaa, että Aape ei välitä Leon uhitteluista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aapella on kyllä (luojan kiitos) pitkät hermot... :D

      Poista