torstai 4. huhtikuuta 2013

tsirptsirp

 Hihhuliheeei! Tänään kun olin lähdössä tallille ja laitoin veden kiehumaan (pellavansiemen limaa varten) meinasin nukahtaa sohvalle!
 Sain raahattua itseni ylös sohvalta ja raahustettua tallille. Kummasti piristyin! Kun sain tallit siivottua, vedet ja heinät talliin kuntoon menin hakemaan poniiniset. Yritin jättää Leoa aitaan, mutta kolme neljä kertaa tuli poni aidoista läpi ja aina palautettuani uudestaan.
 Telkesin Leon sitten karsinaan ja laitoin Aapen valmiiksi pihalla.
 Lähdettiin Aapen kanssa penkan yli umpihankeen, kun tässä kekkasin yhden tasaisen pellon, missä ei ole moottorikelkka uria! Sinne siis. Käppäiltiin ensin ihan kunnolla ja tehtiin muutama voltti. Ruvettiin ravailemaan ja oli ihan tahdikasta.
 Laukkaa sai vähän aikaa pyytää, mutta ihmekkös tuo tuollaisessa hangessa. Laukka nousi, molempiin suuntiin ja sitten laukattiin piiiiiiitkä suora.
 Lähdettiin tarpomaan kotiin päin ja käväistiin vielä tuossa auratulla pellolla. Otettiin laukat molempiin suuntiin ja vähän minua jänskätti miten käy. Aape meni oiken rauhassa ja yllättävän ryhdikkäästi, "pienenä" pakettina. Oli oikein hieno laukka! Kyllä huomasi, että jotain jäi Aapen päähän maanantain kaahotuksesa, sillä huomasi, että varoi sitä kulmaa, missä viimeksi heitti nurin.
 Kumpaankiin suuntaan laukattiin pari kierrosta ja sitten otettiin muutama kierros ravia per suunta ja loppu käynnit.
 Aape  meni kyllä oikein kivasti! :)
 Nyt on tuo herpesvirus todella harmillinen juttu.. :( Toivottavasti ei nyt meille pääsisi mistään tulemaan. Kukaan ei varmasti halua omalle kohdalleen tartuntaa, joten vaihdelkaahan ihmiset ne vaatteet mennessänne eri hevosten pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti