sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

kuraa, paljon kuraa

 Noniin, nyt vihdoin alkaa olemaan se tuntu, että se kevät tekee tuloaan! Nyt on kuraa, mutta melkeempä olen siitä vain iloinen! :D
 Tänään harjasin Leoa toooodella kauan ja sitten Aapen. Varusteet ja menoksi.
 Nyt kun piha on sulanut jäin tuohon pyörimään. Ensin taas naapurin koira tuli tuohon. Aape ei olisi millään halunnut asettua taas vasemmalle ja punkesi koko ajan oikeaan. Siinä meni sitten aikaa. Kun sain Aapen vihdoin asettumaan ja lähdin ravaamaan Lyyti syöksi haukkumaan perään. Siinä meni se asetus.
 Kokonaan alusta... Yritin häätää Lyytiä pois, vaikka tein mitä se vain juoksi Aapen perässä ja sai Aapen säntäilemään ja riehumaan. Äiti tuli ja sai Lyytin häädettyä pois. Väännettiin ravin parissa aikasta kauan, sillä tuli aina kiihdytyksiä, asettumista ihan minne sattui, kipitystä, tmstms..
 Kun saatiin ravi sujumaan, totesin ettei tuossa pihassa laukkaamaan mahdu, joten menin tielle laukkaamaan. Siinä sitä sitten oltiin.
 Tuli väärää laukkaa, tuli kiitolaukkaa, tuli jotain ihme kohtauksia, repäsyjä tms. No sitäkin sitten väännettiin niin kauan, että sain vasurin laukan nousemaan rauhassa.
 Kului aikaa, kului energiaa, kului hermoja, mutta sitten taas jatkettiin. Toiseen suuntaan ravia pihassa ja pääty-ymypröitä. Sitten taas laukka. Käytiin kävelemässä vähän umpihangessa, jotta lähtisi edes vähän hiekkaa jaloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti