torstai 25. huhtikuuta 2013

karvakuolema

 Aaaaaaaa! Mihin mä ikinä joudun näiden karvojen kanssa?! Tallin siivouskin oli tänään mukavampaa kuin harjaaminen. :D Tuuli kamalasti, kaikki kura ja karvat tulivat silmiin, nenään, suuhun, ihan kaikkialle! Olin aivan kuolemaisillani karvoihin! :D
 Ponin kanssa oli vähän ongelmaa, koska se ei anna mahan alta yhtään nyppiä karvoja, vaikka yrittäisi kuinka varovasti. Sahalaita hikiviilalla tai mikä onkaan, niin sillä ei lähde, joten jouduin tosi varovasti vähän erässä nyppiä karvapalloja mahan alta. Jos liian kauan kerralla nyppi mahan alla oli taattua monotusyritystä. Leosta selvittiin ja sitten Aapessa oli tuon kurakerroksen poistossa vähän hommaa (+ tietysti ne rakkaat karvat!).
 Löin Aapelle tänään selkään ratsastusvyön ja sitten lähdettiin. Tuuli aivan kamalasti, mutta muuten oli aivan törkeän ihana keli! Autosta katsoen metsät näyttävät samalta, mutta tuolla lailla rauhassa mennessä osaa arvostaa luontoa, kun huomaa niitä yksityiskohtiakin.
 Kun olin lähtenyt jo mökin suuntaan ja piti heittää metsälenkki, mutta sitten muistin, että sehän on routinut ja sitä nyt ainakaan ei ole hoidettu. Menin sitten tuota "päätietä", jota eilen laitettiin kuntoon ja reikiä nyt vielä ainakaan ole.
 Jatkoimme pidemmälle ratsain mitä olen ennen käynyt ja sitten laukkailtiin todella paljon. Ravailtiin ja mentiin vähän pitkin poikin. Laukattiin yksi jyrkkä ja pitkä ylämäki ja jatkettiin siitä eteen päin. Yksi kohouma oli jossa siirryttiin parin askeleen ajaksi raviin ja sitten jatkettiin laukkaa.
 En nyt voi sanoa, että olisin jotenkin erityisen tyytyväinen tähän päivään, koska itselläni oli pää todella kipeä, ja Aape kulki vähän koko ajan vinosti oikeaan. Loppua kohden parani, mutta kuitenkin. Mutta ei nyt ollut epäonnistunutkaan kerta. Neutraalia! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti