perjantai 12. huhtikuuta 2013

ratsastusvyön koklausta!

 Tänään siivoilin taas ensin tallit ja vaihdoin vedet + tietysti kannoin puhtaat vedet. Siivosin myös tallin "pihaa", kun siinä oli kaiken näköistä puppua.
 Siitä sitten ottamaan heppoja kiinni taas namien kanssa. Isä tuli siihen kanssa, mutta sanoin, että pysyy toisella puolen, koska haluan, että ponit tulee ihan itse minun luokseni. No nyt herrat tulivat vähän paremmin ja Leo antoi kiinni. Aape oli lähdössä karkuun, mutta käänsikin vain pehvansa.
 Ajattelin jo joutuvani lähtemään samanlaiseen juonitteluun kun eilen ja annoin isälle Leon toiselle puolelle aitaa. Noh Aapepoika tulikin minun luokse, äkkiä namia ja rapsutusta. Hieno poni!
 Sitten tuota noin harjasin ponit pihalla ja asettelin Aapelle selkään tuon ratsastusvyön. Aape oli ihan hämmentynyt! Se oli aivan kauhuissansa. Pelkkä puristava mahavyö, mitä?! Ja sen ilme sitten, kun kiinnitin jalustimet...
 Suitset päähän ja sitten menoks. Selkään nousussa meinasin heti lentää, kun jakkara meinasi kaatua... - taitolaji.. No kun vihdoin sain itseni selkään, ei muuta kun matkaan! Eka säädin jalkkarit ja sitten käppäiltiin. Ravailtiin ja no aluksi oli vähän sellai ihan parin askeleen ajan, että vähän kun ilmansatulaa, mutta kyllä se tasapaino sitten löytyi! Aivan mahtava keksintö!
 Ravailtiin ja se kohta missä Aape yleensä saa ne kauheat apinanraivot jos siinä nostaa laukan niiin meni ihan hyvin. Ravattiin ohi ja vähän ois Aapin tehny mieli mennä toiselle puolen tietä ja ottaa ravurin raville, mutta luovutti varsin nopeasti!
 Ei mitään ongelmia. Aape meni aika kivasti suht eteen ja alas ja laukkakin oli ihan mukavaa. Oon kyllä aika innoissani tuosta vyöstä, koska varmasti mukavaa vaihtelua! :) Ainut miinus minkä nyt keksin on se, että nuo jalustimien kiinnitys kohdat vähän painavat reisiä, mutta ei vaikuta meidän menoon. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti