maanantai 22. huhtikuuta 2013

iloa elämään

 Tänään siivosin tallit ja sitten menin rakentamaan esteen. Se ei ollut iso eikä pieni vaan sopiva! Menin sitten vasta hakemaan hepat ja hypyytin Leoa ja olin aivan tyrmistynyt suoraan sanoen sen ensimmäisen hienon loikan ja suuren ilmavaran omaavasta hypystä. Ja oli vielä ihan hyvä tekniikkakin!
 Noh sitten varustin Aapen ja omat romppeet päälle. Käytiin yhdellä jos suht kuivalla pellolla vähän kävelemässä ja ravailemassa. Tiellä otettiin laukkapätkä ja sitten mentiin ravilla este muutamaan kertaan.
 Mentiin niin kauan, että se sujui. Kerran putosi "puomi" Aapelta vahingossa ja hyppäsin alas selästä korjaamaan sitä. Ei siinä uusiksi selkään. Aape kenties hiffasi, että jos ei tekisikään hommia kunnolla pääsisi reputtamaan. Seuraava lensi uusiksi vähän tahallisesti Aapelta..
 Noh uusiksi alas ja sitten Aape ei päästänyt ihan niin helposti selkään. Kun pääsin takaisin selkään tultiin esteelle ja Aape teki oikein yllättävän kiellon.
 Seuraavalla kierroksella vähän hanaa enemmän ja sitten unohtui temppuilu, kun Aape innostui. Laukka hypyt onnistui tosi hyvin - ainakin Aapen osalta. Itsestäni en niinkään tiedä, kun en saanut edes kuvaajaa..
 No joka tapauksessa sujui hyvin ja tuntui todella hyvältä ja oli kivaa, Aapella sekä minulla! Ravailtiin vähän ja otettiin loppu käynnit ja olin oikeasti niin iloinen. Ja mikä oli erikoista en vilkaissut kertaakaan kelloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti