perjantai 8. helmikuuta 2013

kahen päivän kuulumiset

 Elikkäs, aamulla vasta muistin etten eilen kirjoitellut. Ja selvisi se syykin. Olin nukahtanut seitsemän maissa läksyjen keskelle.. :D Eli joo.. Tosiaan tuota Aapen mahaa vahtiessa on menny yllättävänkin paljon energiaa.
 Mutta siis. Eileneileneilen.. ööm. Niin! Aamulla tosiaan kaikki oli ookoo, mutta Aape ei ollut juonut toisen tukoksen jälkeen eli n. kahteen päivään ollenkaan. Ei mennyt sokerivesi tms. Soitettiin eläinlääkärille ja sitten kokeileen siirappivettä.
 Kyllä jännitti kun toin Aapen sisälle ja löin veden eteen. Ja shalaa. Äkkiä katos kuutisen litraa siirappi vettä. :) Tein toisenkin satsin.
 Nyt kun vettä menee edes vähän, saa heinää ruveta pikkuhiljaa lisäämään. Aape joi vielä ratsastuksen jälkeen ja oli yönaikana juonut, sekä n. 10 litraa siirappivettä ja lisäksi vielä normaali vettä.
 Tänään vielä aika samanlainen päivä, ei mitään ihmeellisempää, paitsi että yritin ottaa vähän päikkäreitä hevosten hoidon jälkeen, mutta isä sabotoi sen, kun olin juuri nukahtamassa, niin tämä paviaani tulee kurkkimaan sinne huoneeseen ja sitten ei enää tullut unta! (Y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti