keskiviikko 21. elokuuta 2013

yllärikeikka vei teiltä kuvat!

 Joo tähän keikkaan pääsette lopussa. Ensin kertoilen eilisestä.
 Eli eilen lähdin ratsastelemaan tuonne lehmäaitauksen mäelle kuolaimettomilla ja ratsastusvyöllä. Kivuttiin ja kavuttiin mäki ensin käynnissä muutamaan kertaan ja sitten ravissa. Otettiin oikeastaan vain ja ainoastaan käynti ja ravityöskentelyä. Aape oli taas varsin hyvän oloinen. Koska se liikkui niin kivasti, käytiin omalla tiellä ottamassa vielä yksi laukkaveto ja sitten Aape pääsi syömään omenapuun alle pudonneita omenoita.. Ja niitä riitti. Ja Aape tykkäsi!
 Tänään sitten olikin varsin paljon huonompi päivä. Keskellä päivää iski kauhea kurkkukipu, joka paheni pikku hiljaa ja varmaan pahenee vieläkin. Kurkku on nyt aivan sairaan kipeä, enkä millään viitsinyt lähteä ratsastamaan a) lukuvuoden ensimmäisen soitto tunnin takia ja ennen kaikkea b) jotten saisi jotain pirullista kuumetautia. Huomiseksi sain onneksi pyydettyä Reetan apuun, jos olen yhtä kipeä, jotta Aape sitten saa liikuntaa.
 Ja sitten se yllärikeikka. Isälle soitti tänään yksi tuttu ja pyysi, voisinko minä lähteä Aapen kanssa lauantaina syntymäpäiväkuskiksi, jos näin voisi sanoa. Hahah! Käytiin ajelemassa reitti, ennen kun lupauduin, ja koska tie oli ihan hyvä, niin mikäs siinä. Synttärisankarin siirto itsessään ei ole kuin 2.7 km, mutta kun miettii mihin täytyy Aapen kanssa mennä, suorittaa siirto ja palata takaisin kilometrejä kertyy vajaa 17! Haaste vastaan otettu! Katsotaan sitä sitten miten käy. Ja säävarauksella on luvattu mennä, joten sekin varsin olennainen. Toivottavasti ei sada! Business! ;)

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että pääset Aapen kanssa oikein töihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, kun tästä taudista nyt vaan pääsisi!

      Poista