tiistai 13. elokuuta 2013

laukkaputte

 Noniin, toinen koulupäivä takana ja vielä en ihan raato ole.. Ihan. :D Tänään taas kun pääsin koulusta sää näytti aivan perfectolta. Söin ja vaihdoin vaatteet ja lähdin tallille. Rupesi satamaan vettä. Tänäänkin koko päivän aurinko paistoi ja oli hieno keli - ja me istuimme koulunpenkillä ja katselimme ikkunasta pihalle aurinkoista järvimaisemaa! ♥
 Sade ei matkaa pysäyttänyt. Hain Aapen ja varustelin kaikessa rauhassa. Lähdettiin ja sade pikku hiljaa alkoi lakata. Onneksi lähdin, nimittäin Aape oli ihan kiva. Herra asettui tooosi tosi tosi tosi tosi hyvin ja liikkui muutenkin ihan hyvin, toki ei ihan yhtä rennosti, kuin kuolaimettomilla, mutta tosi hyvin kuitenkin.
 Ravattiin molempiin suuntiin ja tehtiin voltteja. Kun lähdettiin laukkaamaan (ensin vasempaan) ensin tuli väärä laukka. Sitten homma alkoi toimia ja pitkästä aikaa Aape ei painanut kädelle kuin mikäkin pahainen piru. Muutama kierros sujui hienosti, tehtiin pääty-ympyröitä tosi onnistuneesti ja mietin, että saan olla ylpeä. Hekoheko ja hehhehee. Aape rupesi painamaan kädelle ja miellyttämisen halu lähti. Kaahotus vaihde silmään. Pidätteitä peliin ja kyllä se siitä hetken päästä rauhoittui ja meni ihan hyvin. Ja ennen kaikkea vasen laukka oli tänään ihan hyvä laatuista ja nousi käynnistä aika hyvin.
 Oikeaan suuntaan nyt ollut oikeastaan mitään ongelmaa. Vähän oikomista oli havaittavissa, mutta sitä korjattiin. Tehtiin loppuravit pitkällä ohjalla ja käveltiin lähes kokonaan hiki pois Aapelta, jota oli aikas paljon!

 photo 002_zps51f31b13.jpg

 photo 005_zps01ecd06f.jpg

 photo 015_zps58dcaed2.jpg
Lentsikka-Aape :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti