lauantai 10. elokuuta 2013

kuolaimettomuus jatkuu

 Eilen mun piti keritä ratsastamaan, koska minut oli kutsuttu "vasta" kuudeksi aika hyvän lapsuuden ystäväni syntymäpäiville. Nooo. Koska meillä muistoja riittää, halusin tehdä kortin itse ja siinä vierähtikin reilusti odotettua enemmän aikaa  - enkä kerinnyt siitä siltikään vielä tekemään sellaista kuin halusin. Aape siis sai vapaan.

 photo 077_zps4f9c8eb9.jpg

 Pelto oli tänään niin märkä, että lähdettiin kokeilemaan noita kuolaimettomia maastoon. Mentiin kääntöympyrälenksulle. Aapella on aina meidän tiehaarassa tapana yrittää lähteä vasempaan ja yritti tänäänkin, mutta minun mielestä oli paljon helpompi kääntää ja ohjata oikeaan suuntaan.

 photo 047_zps20707b2d.jpg

 Ravailtiin ja tosiaan Aape oli taas tosi rento. Jopa maastossa vasemmat laukat nousivat ja jopa käynnistä. Kuukausi sitten en olisi voinut edes kuvitella nostavani edes pellolla laukkaa käynnistä. Ja siis laukka toimi ja rullasi. Jee! Kyllä mulle passas.Aapella rupesi vähän menojalkaa vipattamaan, mutta ihan hyvin, jopa ehkä helpommin(?) sai pidettyä.

 photo 112_zpsb8ceea7d.jpg

 Nyt huomenna on yhdet "juhlat" ja sitten yritän vielä keritä illalla ratsastamaan ja toivoa vaan saa, että pelto kuivuisi, jotta päästäisiin myös taas vähän kuolaintenkin kanssa vääntämään.

 photo 082_zpsaad21a3a.jpg


ps. pikkuponit ei ollu tänää kuvauksellisia, tai kuvaaja ei ollu vireessä..  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti