perjantai 22. maaliskuuta 2013

samperin tuuli!

 Aloittelen nyt eilisestä, kun en eilen koneelle kerinnyt ollenkaan!
 Eilen Aapen kanssa mentiin taas tätä meidän samaa vanhaa, yksin kertaista, lähes joka päiväistä ratsastus tyyliä. Kentän kiertoa volttien kera.
 Käppäiltiin ja tehtiin voltteja ja ravattiin ja tehtiin voltteja. Laukattiin yllättävän paljon ja taas vähän ylitettiin itseämme. Laukattiin nimittäin pari pääty-ympyrää ilman, että kukaan oli pakottamassa! :D
 Aape ei ollut aluksi mikään unelma ratsastaa, mutta pikku hiljaa lihasten lämmettyä sitä liikettä rupes jälleen irtoon ihan suht kivasti.
 Tosiaan päästeltiin vähän sitten jos sitä energiaa on johonkin kertynyt, niin eilen poies. Loppuravit ja jossain vaiheessa alkoi taas kamala tuuli johon vielä lumisadetta. Käveltiin kuitenkin sinnikkäästi loppuun saakka.
 Oli ihan kökkö keli! Ja niin tänäänkin! Oikeasti rupeaa hieman risoon, kun aina tuulee niin törkeästi! Tänään tuuli niin tolkuttomasti ja satoi vielä luntakin, että kun tulin potkukelkan kera kotiin tiehaarasta, niin hyvä jotten paikallani juossut, ja olin kieltämättä aika hengästynyt kun pääsin kotiin. Siis oikeasti, mistä tämä tuuli nykyään tulee! Aina nykyyään tuulee.. Tai sataa.. Tai on pakkasta tolkuttomasti. Huoh.
 Lisäksi, kun olen koulussa on tietysti hieno ja tosi kiva keli, aurinko paistaa, on aivan tyyntä tms.. Ja kun pääsen kotiin, alkaa satamaan lunta tai tuulla. Tai sitten siinä vaiheessa viimeistään kun talli on siivottu ja olen lähdössä ratsastamaan. Mutta elämä on ! :D
 Ja tosiaan tänään en päässyt tuon tuulen takia ratsastamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti