perjantai 29. maaliskuuta 2013

parin päivän kuulumisia

 En nyt oikeen tiedä mistä alottaisin! On nyt todellakin pitänyt kiirettä! Tällä viikolla oli kokeet ja lisää on tulossa. Mutta, joka tapauksessa.
 Toissapäivänä mentiin Aapen kanssa ensin umpihangessa. Muuten olisi ollut ihan kiva, mutta tuola oli noita pirun moottorikelkkauria, joiden takia meno oli aluksi vähän hankalampaa. Sitten mentiin vähän laukkailemaan yhtä mäkeä ylös ja sitten ravattiin tai käveltiin alas, kun mäki ei mikään jyrkkä ole.
 Välillä mentiin Aapen kanssa ihan täysia, mutta lopuksi oli hyvä lopettaa muutamaan rauhalliseen pätkään. Sitten vaan loppuravailut ja kävelyt.
 Eilen aamulla heräsin viiden jälkeen jo ja ihmettelin kun missään ei ollut valoja. Olin katsonut, että kello oli jo varttin yli kuusi ja noussut ylös, mutta tosiaan kello olikin vasta vähän reilu viisi. (herätyskelloni on etuajassa... tarkoituksessa. :D)
 Menin takaisin sänkyyn makoilemaan, mutta sitten päähän pälkähti idea, että lähdempä tästä ratsastamaan, kun minulle oli illalla tulossa kaverikin! No tuumasta toimeen, takaisin alakertaan ja ratsastuskamat päälle.
 Ponit olisi olleet jo aivan valmiina menemään pihalle ja Aape oli ihan kummissaan kun harjaamisen jälkeen löin satulan selkään. Ei kuitenkaan ruvennut pullistelemaan tai mitään ja otti kuolaimetkin oikein mallikkaasti suuhun. :)
 Itseni varustus ja heijastinliivi päälle. Oli aivan mahtava ilma! -9.5 astetta pakkasta ja aurinko nousi! Ja ei se taivaskaan niin, mutta kun tulimme kotiin päin, niin se puihin siivilöityvä auringonvalo.. ♥
 No tosiaan lähdettiin maastoilemaan. Mentiin kääntöympyrä lenkki, joka on sen reilun 5 km pitkä. Ravailtiin ja laukkailtiin. Kotio päin annoin Aapen silloin tällöin ottaa spurttejakin, mutta silti Aape oli aivan mahtavasti tuntumalla ja jarrutti heti sitä pyydettäessä.
 Katsahdin kelloa ja totesin, että hyvin jäi aikaa oikein kunnon loppukäynneille. Oli ihan virkistävää ja hienoa mennä aamusta maastoon, vaikka olihan se itsellekkin vähän outoa ja "uskomatonta"!
 Loimi selkään ja poniinit pihalle. Äidin ja isän ilmeet olivat kyllä ihan näkemisen arvoiset kun täräytin vaan, että kävin ratsastamassa. :D
 Tänään meille tuli vieraita, enkä kerinnyt ratsastamaan. Mutta tosiaan tällästä tällä kertaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti