keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

oh daaaaaaamnn!

 Eilen en kerinnyt ollenkaan ridaileen, ja tänään oli tarkotus mennä ihan rennosti lyhyt lenkki! Siivoilin tallit ja poniinit jälleeeeeeeen kerran sisään.
 Ajattelin aluksi mennä ilman satulaa, mutta mietin sitten jos on taas siinä yhdessä kohdassa ongelmia, missä viimeksi silloin lensinkin. Voivoi. Ravi oli aika pontevaa, en voi sanoa vauhdikasta, mutta toden totta pontevaa, mutta ihan mukavaa silti. Sitten laukannosto! Ei hyvää päivää! Ensin Aape oli menossa vasemmalle, kun sain takaisin omalle paikalle tämä lähti salamana. Enää ei riittänyt edes hornetti vaihde, vaan Aape kyllä kiisi hyvä jottei valon nopeutta...
 Tässä vaiheessa syvään hengitys! Jos ei olisi ollut näin liukasta olisin varmaan antanut lisää vauhtia niin kauan, että Aape pyytää itse raviin siirtymistä ja siitäkin olisi vielä vähän jatkettu, mutta kun siinä on sellainen aika ilkeä pikku töppäre, joka oli jäässä. Jarrujakaan ei meinannut löytyä..
 Palattiin takaisin ja uusi laukannosto! Ja kamalaa kyytiä taas. Jarrut löyty vähän paremmin, mutta kyllä aika paljon sai pidättää!
 Otettiin ainakin 7 kertaa, mutta sitten luovutin kun alkoi tulla pimeä ja hämärä. Aape oli jo aivan innoissaan.. Mutta ei, karvas pettymys kun jatkettiinkin tallin ohi isolle pellolle! Oi että kun olin ilkeä! Vähän kyllä näin jälkeen päin käy sääliksi. Umpihankeen! Ja toden totta sitä lunta oli. Oli iso alava tasainen pelto ja pohkeet kiinni! Kyllä meinaan poni puuskutteli! Kerran kävi mielessä, että millä pääsen pois jos putoan, kun lunta oli Aapea mahaan saakka, eli minua johonkin lantioon..
 Mentiin vielä vähän auratulle pellolle ja otettiin laukat molempiin suuntiin joka sujui oikein kivasti. Noh, vähän siinä tuli armoa, mutta sai tullakkin.. En tiedä mikä siinä kohdassa siellä tiellä on, kun ennen ei ole ollut mitään ongelmia! Mutta joskus me taas menemme ja selätämme sen kohdan! Jos olisi ollut valoisaa, niin olisimme sinne palanneet. Mutta eiköhän tästäkin selvitä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti