sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

hyppelypäivä

 Tänään taas vähän ylitettiin rajoja! Sain äitin "kuvaamaan" ja ennen kaikkea väkräämään minulle esteen. Aape oli ihan kivan olonen jo käynnissä ja ravissa. Laukka oli tänään oikein mukavan rullaavaa!
 Laukkasin pääty-ympyrää aina silloin tällöin, sun muuta perusvääntöä.
 Äiti tuli, kasasi esteen sillain kun pyysin ja menin ensin vasempaan suuntaan. Aape ei olisi sitten enää millään halunnut kävellä keskittyneesti, mutta lopulta sain asettumaan sisäänkin päin. Otettiin tosiaan muutamat hypyt niinkin, ja meni ihan hienosti.


 Vaihdoin suuntaa ja ravasin vähän. Laukkaa ja este. Käännettiin lihalaatikot sellain "poikittain", jotta tuli vajaa kymmenen senttiä lisää korkeutta. Edelleenkään ei muuta ongelmaa, kuin tuuli, joka heitteli heijastin tolppia pois.


 Kun meni niin hyvin, pyysin äitiä kääntämään vielä lihalaatikot pystyyn. Äiti oli aivan sellain, että olenko tosissani. Vastaus oli, että en ny ole aivan varma, koska en todellakaan tiennyt olinko tosissani vai en.. :D
 Aape meni ihan hienosti, mutta lähti ekan kerran vähän ajoissa. Toisen kerran ottikin oikeen kunnon pompulla ja oli hieno hyppy, kun olisin vaan osannut varautua.. Jalustimet lensi ja Aape jatkoi innoisaan. Lensin sieltä suoraan selälleni, mutta ei mitään uudestaan vaan, ja meni lopulta ihan hienosti! :)
 Kävästiin loppu ravit ja käynnit maastoillen, ja eipä mitään ongelmia. :)


Ja juu, nuo aurinkolasit ovat hyvin hemaisevet, i know, mutta mielummin näen eteeni! :D

1 kommentti:

  1. Tosi kova vauhti teidän yhteisen kehityksenne taipaleella, hienoa :)

    VastaaPoista