lauantai 9. maaliskuuta 2013

kärryttelypäivä

 Aijjaij! Eilen Aapella oli vapaapäivä, ja tässä syy! ;) Tosiaan olin eilen Cheekin keikalla, ja sen perään sittän ylä-asteikästen ja sitä vanhempien nuorien diskossa... Oli ihan huippua! Koulussakin oli aika kevyttä, koska kolme ensimmäistä tuntia oli hyvinvointi messuja ja sitten kuvista... ja yhh.. kaks fysiikan tuntia... :D Mutta sitten koulusta menin Alinaraksupoksuselleni ja sieltä sitten sinne keikalle.
 Mentiin puolituntia aikasemmin ja onneksi.. Ois muuten kyllä ollut ihan mahdoton ruuhka, vaikka oltiinkin sitten ihan jäässä.
 Tunti ooteltiin salissa hyvän musiikin kera ja sitten kun Cheek tuli, niin en kyllä ois niin hyvää meininkiä osannut odottaa.
  Keikan jälkeen jäätiin hillumaan sinne vaan ja tanssittiin ja siis mähän en ikinä yleensä julkisella paikalla tanssi, mutta oli vaan niin hyvä fiilis ja kivaa!
 Bongailtiin ihmisiä ja tanssittiin, tanssittiin, tanssittiin. Sitten tuli välikuolema ja istuttiin seinän vieressä, mutta sitten Emmu ilopilleri sai meidät takaisin parketille. Jajajajaaa.
 Kello tuli sitten kakstoista ja lähtökotiin. Ei siinä mitään, isä haki ja kun pääsin kotiin, naama puhtaaks, söin leivän ja sänky kutsui.
 Tänään Emmu sitten halusi tulla meille ja ehdotin, että jos haen asfalttitien päästä hänet Aapella. Kaivoin kärryt penkasta rautalapiolla. Valjastus sujui aika näpsäkästi. Kärryt perään ja menoksi. Paape oli tosi kiva ajaa. Oli tosi hieno sää, aurinko paisto (ja mä päästelin reteesti mun kärpäsaurinkolasit päässä) ja oli sinänsä suht lämminkin, nimittäin vaan -6.5 astetta. ;)
 Ajelttiin rauhassa ja Aape mennä jolkotteli rennosti ravissa. Tänään meni autoja paljon ohi ja tuli pari vastaankin! Ja ainoostaan pari oli vähän jänskiä.
 Sitten oli yksi tai oikeastaan kaksikin aika jyrkkää mäkeä, joista ensimmäinen oli tosi jyrkkä. No hyvin päästiin. Jolkoteltiin eteenpäin. Ohitettiin suokki ja shettis tammat, ja ekalla kerralla Aape ei edes huomannut niitä. Herra vaan katseli järvenjäälle kaunista aurinkoista maisemaa ja käveli tyynesti ohi pää toiseen suuntaan, kun toiset laukkasivat viereen katsomaan. :D
 Ravattiin, tai no köpöteltiin ja sitten rupesin miettiin, että otetaan jonkin sortin spurtti. Maiskautin ja olin jälleen ihan ymmälläni! Aape nosti laukan! ♥ En olis ikinä uskonut, koska Aape on joskus kauankauan sitten juossut (vain) yhden startin, mutta kuitenkin treenattu "ravuriksi".
 No tulihan tästä tän päiväsestä sitten ihan kunnon lenkki, kun saatiin kaikki askellajit hyvinkin käytyä läpi. Laukkailtiin ja ravailtiin sitten. Kun saavuin määränpäähäni, ei tullut autoja eikä Emmu ollut vielä tullut. Käänsin jo Aapen valmiiksi ja jäin odottelemaan. Odottelin ja sitten rupesin kuuntelemaan et ei hitsit, joku tulee, mutta ei autolla. Moottorikelkka tai mönkijä. No ei. Tuli 2 mönkijää, ja koska Aape tietysti olisi mielellänsä lähtenyt kotiin ohjat olivat suht kireällä, ja Aape lähti peruuttamaan karkuun. Oltiin jo aika pitkällä penkkaan menossa, kun sitten maiskutan ja heiluttelen ohjilla. Aape oli kuitenkin aika mallikkaasti ja kuunteli mitä sielä toisessa päässä säädin.
 Mönkijät ajoi kuitenkin suht nätisti meidät nähtyään ja ei tullut mitään ongelmia.
 Tiehaarassa sijaitsevasta talon ovesta pilkisti nainen, joka on "perhetuttu" ja jolla olen käynyt hoitamassa hänen lapsenlastaan. Ajoin heidän tiehaaraansa ja jutustelin hetken. Emmu saapui ja päästiin sitten jatkamaan kotimatkaa. Laukkaa, ravia ja kävelyä. Oli kyl tosi hienoo pikku Aapin kanssa taas! Jälleen poniinista löytyy hienoja uusia piirteitä.
 Kamppeet pois päältä ja loimi tilalle ja sitten ponit saikin ulkoilla iltaan saakka heiniensä kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti