sunnuntai 4. toukokuuta 2014

polvivammainen

 No nyt on taas päivä paketissa. Sen lisäksi on nyt polvikin paketissa. Tai no ei paketissa. Pienessä tukisiteessä vain.
 Eilen illalla kaaduin/hyppäsin sänkyyni jotenkin epänormaalisti ja polveni osui suoraan sängyn reunasta pari senttiä korkeammalle tulevaan jalkaan, tms. Ja koska olen selityksen mestari, otin kuvan. Tehän ette mitenkään voisi elää ilman sitä tietoa, mihin se polvi osui.. xd 
 Jotain siinä kuitenkin kävi ja kuului kauhea paukahdus. Ensimmäisenä jalasta kiinni, vengurtelin sängyllä tuskissani ja kirosin. Polvi rupesi heti pikkuisen turpoamaan. Ei siinä mitään, illalla oli vielä ookoo. 
 Aamulla herättyäni, tajusin, etten saa koko pirun polvea suoraksi. Tai saan, mutta sattuu pirusti. Joka askeleella se jotenkin "lumpsahtaa" tai jotain ja pientä kipua siinä on havaittavissa ihan paikallaan ollessakin. Mutta ehkä se siitä. Tai ei mitään ehkä. Kyllä se siitä. 
 En sitten tänään lähtenyt ratsastelemaan ollenkaan. Tarkoitukseni oli juoksutella Aape, mutta kun herra ei halunnut antaa kiinni, ajattelin, että voinhan sen sitten irtojuoksuttaa tuossa aidassakin ja pistää herraan vähän liikettä. Varmasti tuolla mallilla sai vielä paljon enemmän liikuntaakin. 
 Aape ihan kuin ajatuksen voimalla otti kaikki askellajit järjestään. Laukatkin tuli molemmat ja varsin hyvältä näytti. Laitoin Aapen vielä laukkojen jälkeen ravailemaan ihan kunnon ajan, sen verran rallitti välillä. 
 Huomenna, jos tämä polvi nyt ei pahemmaksi mene, niin olisi tarkoitus kiivetä ratsaille. Ja jos ei satulan kanssa pysty, niin sitten vaikka ilman satulaa. Huominen näyttää, mitä päivä tuo tullessaan. c(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti