torstai 24. huhtikuuta 2014

Maastoilu jatkuu

 Tiistaina Aapea ei olisi voinut yhteistyö kiinnostaa pätkän vertaa. Se juoksi karkuun ja näytti hapanta naamaa harjatessa.
 Koska halusin vähän vaihtelua maastoiluun, lähdettiin ilman satulaa. Heti jo meidän omalla tiellä tuli ensimmäinen kammotus. Paalit. Paalit, joita on samaisessa tienreunassa jököttänyt koko Aapen meillä olon ajan. Se kyttäsi, puuskutti ja kääntyili, juoksi ohi, tms. Muutama kerta sitten niiden vierestä ees taas mentiin, jotta Aapekin pystyi taas rauhallisin mielin toteamaan, ettei ne valkoiset möhkäleet sieltä ojan toiselta puolelta hyökkää ja syö pientä suomipoikaa.
 Matka jatkui kääntöympyrä lenkille. Aapea ei olisi yhtään huvittanut kulkea siinä missä piti, herra oli vähän hätähousu ja vielä pikkuisen raskas kädellekin.
 Laukka ei ollut ihan parasta mahdollista, mutta ihan kelpo menoa herra päästeli. Vähän välillä tuppasi kiihdyttämään ja pari kertaa meinasi kompuroida jalkoihinsa.
 Jotain hurjia uusia yksityiskohtia tuosta meidän maastolenkistä taas löytyi, mutta muuten meni ihan ok.

 photo 021_zpse1c389a7.jpg

 photo 050_zps6a5ebf97.jpg

 Eilen käväisi meidän "keskiviikonratsastaja" taas. He olivat Aapen kanssa käyneet kuulemma reippaassa ja maastossa ja ihan hyvinkin oli mennyt.
 Tänään lähdettiin ihan pikkuiselle maastolenkille. Aape taas juoksenteli vähän aikaa ennen kuin antoi kiinni.
 Olen aina kehunut, kuinka minun rakasmussukka Aapeni seisoo aina niin hienosti jakkaran vieressä, kun minä pienenä ja pyöreänä kääpiönä kipuan sen selkään (ja kiristän vyön). Nyt Aape on hiffannut, että jos se ei menekkään ihan penkin viereen, tai astuu kauemmas, kun olen kiristämässä vyötä, tms. pitkittyy ratsastamaan lähtö. Ungh ja argh. Noo aina muutaman yrityksen jälkeen onnistuu.
 Mentiin tuo pikkiriikkinen neljän kilometrin maastolenkki. Saatiin ihan hyvin kaikki askellajit. Ravi oli varsin matkaa taittavaa ja vauhdikasta ja laukka rullasi tänään oikein hyvin!

 photo 084_zpsd826b50d.jpg


 photo 016_zpsc6421258.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti